Docent Groen regio Almere

Nieuw
Regio Almere
VO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij een groene duizendpoot met passie voor het onderwijs? Dan ben jij de docent Groen breed (Mens en Beroep) die wij zoeken!

Je gaat aan de slag op een vmbo-school en geeft les aan de klassen 1 tot en met 3. Als ervaren docent weet jij als geen ander hoe je deze leerlingen kunt motiveren. Met jouw kennis van werken met dieren, planten en bloemen, weet jij de praktijkvakken als de beste over te brengen. Van het voeren van de dieren tot het zaaien van planten en bloemen, jij draait je hand er niet voor om. Zoals in profielmodules 1 t/m 4 beschreven. (Zie: https://www.platformsvmbo.nl/profielen/groen).

Naast het geven van lessen ben je ook coach en begeleider van jouw leerlingen. Je ondersteunt ze bij het behalen van hun leerdoelen en houdt contact met de ouders. Kortom, jij bent de rots in de branding voor deze leerlingen.

Je bent beschikbaar van maandag tot en met donderdag en wilt graag aan de slag tot het einde van het schooljaar. Daarnaast ben je 2e graads bevoegd of ben je bereid om een bevoegdheid te behalen. Je bent beschikbaar voor 0,6 - 0,8 fte en kunt niet wachten om jouw kennis en enthousiasme over te brengen op deze groene kanjers.

Dus, ben jij klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct en wie weet sta jij binnenkort voor de klas als onze nieuwe docent Groen breed (Mens en Beroep)!

De docent die wij zoeken:

  • is per direct beschikbaar tot einde schooljaar
  • beschikt (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid voor Groen
  • heeft bij voorkeur ervaring met lesgeven aan de doelgroep vmbo-leerlingen
  • is op korte termijn beschikbaar voor minimaal 0,6 - 0,8 fte tot einde schooljaar
  • heeft affiniteit met duurzaamheid en groen.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een kleine overzichtelijke vmbo groenschool, waar persoonlijke aandacht en begeleiding voor de leerlingen centraal staat. De school is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan. Onze recruiters staan voor jou klaar en denken met je mee! Ben je dus op zoek naar een baan in het vo of mbo? Laat je dan helpen door één van onze recruiters. Benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen?

Meer weten over ons?

Dit doen wij

Wij bieden:

  • een baan als docent Groen in het vmbo voor 0,6 - 0,8 fte tot einde schooljaar
  • inschaling in LB, maximum bruto maandsalaris van € 4.615,- bij fulltime op basis van cao mbo
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao mbo
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 per km conform cao mbo

Vragen over deze vacature docent Groen?

Wil jij meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Groen? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.