Docent Geschiedenis regio Rotterdam

Nieuw
Regio Rotterdam
VO
Cao VO - schaal LB, Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen als docent Geschiedenis?

Ben jij een ervaren en enthousiaste eerstegraads bevoegde docent Geschiedenis? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een uitdagende vacature als docent Geschiedenis voor havo en vwo leerlingen zoeken wij iemand die de leerlingen weet te motiveren en inspireren.

Als docent geschiedenis heb jij een passie voor het vak en weet je als geen ander hoe je de leerlingen op een interessante en boeiende manier de lesstof kan overbrengen. Je hebt ervaring met het lesgeven op een havo/vwo school waar de leerlingen centraal staan en weet hen te begeleiden en te coachen bij hun leerdoelen

Je vind het belangrijk om een goede relatie op te bouwen met de leerlingen, zodat je hen goed kan ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Als docent Geschiedenis ben je daarnaast ook in staat om creatieve en vernieuwende werkvormen te bedenken die de leerlingen uitdagen en stimuleren om zich verder ontwikkelen.

De lesdagen zijn in overleg en de vacature loopt vanaf 8 mei tot het einde van het schooljaar. Als jij beschikbaar bent en deze uitdaging aan wilt gaan, dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Kom werken op een dynamische school met gemotiveerde leerlingen en een team van ervaren docenten. Solliciteer nu en wie weet start jij binnenkort al docent Geschiedenis op deze school.

De docent die wij zoeken:

  • is per 8 mei beschikbaar tot einde schooljaar
  • beschikt (bijna) over een eerstegraads lesbevoegdheid voor Geschiedenis
  • heeft bij voorkeur ervaring met lesgeven aan de doelgroep havo/vwo-leerlingen
  • is beschikbaar voor 0,5 fte tot einde schooljaar

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een plezierige en uitdagende school die volgens het Dalton-principe werkt. Leerlingen ontwikkelen zich tot verantwoordelijke burgers in een democratische samenleving.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan. Onze recruiters staan voor jou klaar en denken met je mee! Ben je dus op zoek naar een baan in het vo of mbo? Laat je dan helpen door één van onze recruiters.Of bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie
  • tijdelijk dienstverband van 0,5 FTE tot einde schooljaar
  • inschaling in de cao-vo met een maximum salaris van € 4.366,- bruto per maand bij fulltime
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding conform cao-vo

Vragen over deze vacature docent Geschiedenis?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over vacatures docent Geschiedenis? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.