Docent Frans regio Almere

Nieuw
Regio Almere
VO
Cao VO - schaal LB, Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Weet jij jouw leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Frans? Beschik jij over een tweedegraads lesbevoegdheid of ben je studerende hiervoor en ben je woonachtig in regio Almere? Dan is deze parttime vacature docent Frans voor 0,5 FTE mogelijk jouw vacature!

Weet jij jou leerlingen enthousiast te krijgen voor de Franse taal? Jij weet op een humoristische manier de leerlingen mee te nemen wat de Franse taal allemaal te bieden heeft. Voor het komende schooljaar weet jij de leerlingen nog beter de Franse taal onder de knie te laten krijgen zodat zij zich zelfverzekerd kunnen redden in deze mooie taal. Vous enseignez et savez comment garder les étudiants engagés!

Je komt te werken in een bevlogen team die voor en met elkaar werken waarbij de leerlingen centraal staan. Jij hecht veel waarde aan een veilige leeromgeving en daar draag jij je steentje aan bij.

Bien sûr. Denk jij dat je dé docent bent waar wij naar op zoek zijn. Reageer dan snel!

De docent die wij zoeken:

  • is per direct beschikbaar voor 0,5 FTE in de regio Almere
  • heeft een tweedegraads lesbevoegdheid Frans of is studerende hiervoor
  • beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden
  • heeft affiniteit met het VO

Waar ga je werken?

Deze school is en staat voor openbaar onderwijs. Onze ontmoetingsschool is voor iedereen en met iedereen. Want de beste start maak je samen! Dat vind jij toch ook? Met 6 samenwerkende scholen in Kampen en Dronten is er een plek voor ieder kind. En met voortgezet onderwijs in alle vormen is er een route voor elk talent. Wie je ook bent. Voor en met iedereen. Het is de basis van onze kijk op leren en leven. Ieder kind verdient een leeromgeving die net zo divers is als de wereld waarin het leeft.

Jij komt te werken op deze schoolen is voor mavo-, havo- en vwo-leerlingen. De school voor toekomstbestormers en alles vanuit de kracht van samen. We zijn één team. Dat betekent werken met betrokken en enthousiaste collega’s die gáán voor hun leerlingen. Hier geven we handen en voeten aan fluïde kansrijk onderwijs. Samen met alle leerlingen geven we energie aan deze prachtbron, zodat iedereen een eigen verhaal ontwikkelt. Dat is onze identiteit. We nemen onszelf niet té serieus, maar die taak die we hebben wel.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het voortgezet onderwijs of mbo. Een tijdelijke baan of uitdagende opdracht? Of juist een reguliere baan met uitzicht op vast? Metafoor werkt onder andere samen met scholen in de regio's Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amersfoort, Dordrecht, Amsterdam, Leiden en Almere. Kennismaken met ons netwerk? Schrijf je in of neem contact op met één van onze recruiters.

Meer weten over..?

onze werkwijze

Wij bieden:

  • een baan voor 0,5 FTE voor de duur van het nieuwe schooljaar
  • uitzicht op een vast contract
  • een inschaling conform cao-vo maximaal € 5.329 (afhankelijk van ervaring en graad) per maand bij een fulltime aanstelling
  • een fijne werkplek met gemotiveerde collega's
  • een reiskostenvergoeding van € 0,12 per kilometer
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature docent Frans?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de testimonials. Wil je meer weten over de school of heb je specifieke vragen over de vacature Docent Frans? Neem dan contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.