Docent Entree Regio Den Haag

Nieuw
Regio Den Haag
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als docent Entree ga je aan de slag bij het Startup College in de regio Den Haag. Je verzorgt verschillende vakken voor de opleidingen Entree (niveau 1) en Servicemedewerker (niveau 2). Samen met je collega's zorg je voor een veilige leeromgeving waar studenten zich gezien voelen en gemotiveerd raken.

De eerstejaars studenten beginnen dagelijks met een dagstart. Een fijne manier om aandacht te besteden aan de actualiteiten en de doelen van de dag te bespreken. Zowel bij niveau 1 als niveau 2 wordt er doelgericht gewerkt en niet taakgericht. Zo is er voor jou als docent veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je kunt hierdoor optimaal inspelen op de behoeften van de studenten. De dag sluit je gezamenlijk af met een terugblik op wat er op school en in de wereld is gebeurd.

Naast docent ben je actief als coach en studieloopbaanbegeleider. Je bent dan ook niet alleen vakinhoudelijk betrokken, maar ook op persoonlijk vlak.

De vacature docent Entree is per direct voor 1,0 FTE (minder uren is bespreekbaar). We zoeken een docent die zich tenminste een half jaar wil verbinden aan het Startup College, maar liever ben je het gehele schooljaar inzetbaar.

De docent die wij zoeken:

 • beschikt over een onderwijsbevoegdheid, bijvoorbeeld een tweedegraads lesbevoegdheid voor omgangskunde of het diploma Pabo
 • heeft ervaring met het verzorgen van lessen in het beroepsonderwijs, het voortgezet speciaal onderwijs of het basisonderwijs
 • heeft bij voorkeur ervaring met gepersonaliseerd leren
 • is communicatief sterk, staat stevig in zijn of haar schoenen en kan goed improviseren
 • is per direct beschikbaar voor tenminste 0,5 FTE

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op het Startup College op een van de vestigingen in de regio Den Haag. In een klein team van betrokken en gedreven collega's verzorg je een op de praktijk gebaseerde onderwijsroute. Studenten worden begeleid op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Er wordt gewerkt met een programma voor gepersonaliseerd leren waardoor studenten op hun eigen tempo de opleiding volgen.

De locaties zijn goed bereikbaar met zowel auto als ov.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen of opdrachten in het mbo. We werken samen met scholen in de regio's Rotterdam, Den Haag, Leiden, Almere, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Breda en Zwolle.

Ben je op zoek naar een tijdelijke vervangingsbaan, een opdracht als zzp'er of een baan met uitzicht op vast? Wij denken graag met je mee en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk. Meer weten? Neem een kijkje op de pagina voor docenten en ontdek wat Metafoor kan betekenen in jouw zoektocht.

Wij bieden:

 • een waardevolle en dankbare baan bij het Startup College in de regio Den Haag
 • een contract voor 1,0 FTE (minder uren is bespreekbaar) met uitzicht op vast
 • inschaling in de LB-schaal van de cao mbo met een maximum salaris van € 4.930,- bruto per maand
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • doorgroeimogelijkheden waarbij je bijvoorbeeld verantwoordelijk wordt voor examinering of gepersonaliseerd leren
 • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak
 • werken in een betrokken en gedreven team van coaches en docenten

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de vacature docent Entree of heb je vragen over de locatie? Neem dan contact op met Sandra Samlal.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Foto

Chantal Schoemans - Feenstra

Lees meer

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.