Docent Engels regio Rotterdam

Nieuw
Regio Rotterdam
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als docent Engels?

Onze opdrachtgever, een gerenommeerde opleiding Luchtvaartdienstverlener, is op zoek naar een enthousiaste docent Engels die ook graag fungeert als studieloopbaanbegeleider voor hun studenten niveau 3 en niveau 4.

In deze functie speel je een belangrijke rol in het creëren van een welkom gevoel voor de studenten. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om de studenten te inspireren en te motiveren, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Daarnaast ben je ook nog eens studieloopbaanbegeleider voor een groep studenten, waardoor je een nog grotere impact kunt maken op hun persoonlijke ontwikkeling. Je hebt de ambitie om samen met je collega's een geweldig onderwijsprogramma neer te zetten en hierbij gebruik je jouw persoonlijk leiderschap en daadkracht om het beste uit jezelf en anderen te halen.

Als docent weet jij als geen ander hoe je moet verbinden met de doelgroep en heb je uiteraard al de nodige ervaring opgedaan in het onderwijs. Gepersonaliseerd leren is voor deze school een belangrijk onderdeel van hun onderwijsconcept en ze verwachten dan ook dat jij je hier volledig voor inzet.

Het is belangrijk om te weten dat het hele team docenten en studenten minimaal 1 dag per week en speciale gelegenheden in uniform zijn conform het kledingvoorschrift van onze opdrachtgever. Maar geen zorgen, het uniform zit hartstikke comfortabel en het geeft ons een extra boost om er samen een geweldige dag van te maken!

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met ons en wij helpen jou graag verder.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid Engels of een Pedagogisch Didactische Getuigschrift
  • heeft onderwijservaring
  • is tevens bereid om in de avonduren les te geven
  • is per direct beschikbaar tot eind schooljaar 2022-2023

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het opleiden van luchtvaartdienstverleners, Facilitair leidinggevenden en Beveiligers Luchthaven. Het college maakt deel uit van het cluster Hospitality, wat betekent dat gastvrijheid en omgangsvormen een belangrijke rol spelen in de opleiding. Het Rotterdam The Hague Airport College biedt iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien in een stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Bovendien kun je bij het Mobiliteitscentrum van het college terecht voor ondersteuning bij je loopbaanontwikkeling. Zij kijken samen met jou naar de mogelijkheden binnen het college en helpen je graag verder op weg.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen, uitdagende opdrachten of projecten in het voortgezet onderwijs en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent maatschappelijke zorg, maar is dit niet de vacature die bij je past? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk.

Weten wat Metafoor voor jou kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan? Neem contact op met één van onze recruiters of schrijf je in via een open sollicitatie

Wij bieden:

  • een waardevolle en veelzijdige baan als docent Engels bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam tot einde schooljaar
  • een contract tussen de 0,6 en 0,8 FTE uur per week per direct tot einde schooljaar;
  • bruto maandsalaris tussen € 3.086,- en € 4.615,- (schaal LB)
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding van € 0,19 per km met een maximum van 80 km per dag.

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Engels? Neem contact op met Racha Saja. Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.