Docent Engels regio Amsterdam

Nieuw
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als docent weet jij als geen ander hoe je moet verbinden met de doelgroep en heb je uiteraard al de nodige ervaring opgedaan in het onderwijs. Je gaat 15 lesuren Engels doceren en hebt daarnaast 2 mentoruren.

Op deze school is niet de lesmethode leidend, maar de docent. Dit betekent dat je veel vrijheid hebt om je lessen Engels te geven. De school heeft 8 punten die je hierbij structuur en houvast geven. Je doet dit samen in een team om zo het maximale uit de leerlingen te halen in een activerende en veilige omgeving. Naast dat je pedagogisch vaardig bent, ben je ook didactisch sterk. Je vind het leuk om leerlingen te coachen en begeleiden met als doel het maximale voor hen eruit te halen.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met ons en wij helpen jou graag verder.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid Engels
  • heeft onderwijservaring in het VO
  • is beschikbaar per 22 januari 2024 i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof
  • heeft een pedagogisch didactisch vermogen

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een multiculturele school waar iedereen meetelt en wordt gezien. Deze openheid straalt het imposante gebouw met bordes waar je komt te werken ook uit. Je stapt binnen waarin je direct de open verbinding ziet tussen de verschillende verdiepingen. Dit is tevens kenmerkend voor de cultuur binnen de school, informeel, open en verbindend. Je gaat deel uit maken van een betrokken sectie.

Is deze vacature docent Engels niet wat jij zoekt? Bekijk hier het overzicht van onze openstaande vacatures.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen, uitdagende opdrachten of projecten in het voortgezet onderwijs en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Engels, maar is dit niet de vacature die bij je past? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk. Neem contact op met één van onze Recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een leuke en uitdagende baan bij een vooruitstrevende school in de regio Hoorn
  • een waardevolle en veelzijdige baan als docent Engels bij onze opdrachtgever
  • een overeenkomst voor 0.7 - 0.8 FTE
  • inschaling in de cao VO schaal LB
  • reiskosten vergoeding conform cao vo van € 0,19 per kilometer
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Engels? Neem contact op met Racha Saja.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.