Docent Engels regio Amsterdam

Nieuw
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LB, Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Ben jij een gepassioneerde docent Engels die de leerlingen van onze VMBO-school in Amsterdam kan inspireren en begeleiden in hun taalontwikkeling? Zo ja, dan hebben wij de perfecte vacature voor jou.

Jij bent iemand die de kracht van onderwijs begrijpt en de potentie ziet in elke leerling. Jij bent een echte teamspeler die samenwerking belangrijk vindt en graag investeert in de relaties met leerlingen en collega's. Daarnaast ben je in staat om goed aan te sluiten bij de stadse jongerencultuur en heb je aantoonbare lesgevende kwaliteiten.

Als docent Engels op onze school ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van Engelse lessen op een inspirerende en uitdagende manier. Je bent in staat om de leerlingen te motiveren en te enthousiasmeren voor de Engelse taal en cultuur. Ook ben je goed in het voeren van gesprekken met ouders en ben je in staat om feedback te geven en ontvangen.

Jouw proactieve en professionele werkhouding maakt dat je een inspirerend voorbeeld bent voor de mensen om je heen. Je hebt werkervaring op een VMBO-school en de wil om jezelf blijvend te ontwikkelen. Incasseringsvermogen en humor zijn eigenschappen die bij jou passen en je kunt tegen een eerlijke mening.

Is deze vacature docent Engels jou op je lijf geschreven? Hou jij ervan om de boel te coördineren en heb jij de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel staan? Ben je bevoegd voor Engels, het volgende schooljaar (2023 - 2024) beschikbaar voor minimaal 0,5 fte en zoek je een baan voor langere tijd, solliciteer dan direct! De vacature loopt het hele komende schooljaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Kortom, jij bent de gedreven docent Engels die we zoeken! Solliciteer nu en maak het verschil voor onze leerlingen.

De docent Engels die wij zoeken:

  • beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid
  • heeft ervaring met lesgeven aan vmbo leerlingen
  • is zelfstandig en staat stevig in zijn/haar schoenen
  • is enthousiast, betrokken en heeft goed gevoel voor humor
  • is vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar voor minimaal 0,5 fte tot 1,0 fte voor het gehele schooljaar, met uitzicht op vast

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een kleinschalige, dynamische vmbo-school in de regio Amsterdam. Het is een brede school waar talentontwikkeling centraal staat voor alle leerlingen. Zo worden er verschillende talentroutes aangeboden. Ook wordt er een vakmanschapsroute aangeboden voor de leerlingen van de basisberoepsgerichte leerweg. Zij gaan na 5 jaar van school met een mbo-niveau 2 diploma. De leerlingen van de kaderberoepsgerichte leerweg kunnen kiezen voor de profielen ‘economie en ondernemen’, ‘zorg en welzijn’ en ‘dienstverlening en producten’. Tevens wordt de theoretische leerweg aangeboden.

De school verder maakt deel uit van een scholengroep met scholen in de regio Amsterdam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. De school is met het OV goed bereikbaar.

Is dit niet de vacature docent Engels die jij zoekt? Bekijk andere vacatures docent Engels of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen, uitdagende opdrachten of projecten in het voortgezet onderwijs en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent engels, maar is dit niet de vacature die bij je past? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk.

Weten wat Metafoor voor jou kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan? Neem contact op met één van onze recruiters.

Of schrijf je in..

open sollicitatie

Wij bieden:

  • een uitdagende en afwisselende baan voor schooljaar 2023 - 2024 voor minimaal 0,5 - 1,0 FTE met uitzicht op een vast dienstverband
  • werken in een enthousiast en betrokken team
  • inschaling conform cao vo LB of LC met een maximaal bruto basissalaris van € 5.329,- per maand bij fulltime
  • reiskostenvergoeding van 0,12 cent per kilometer
  • coaching, begeleiding en opleidingsmogelijkheden

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de testimonials. Voor meer informatie over deze vacature docent Engels kun je een mail sturen naar Nicolette Lindhout Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.