Docent Engels regio Amsterdam

Spoed
Regio Amsterdam
MBO
Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Jij bent een Docent Engels met een eerstegraadsbevoegdheid, beschikbaar voor 0,6 FTE, woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Jij gaat lesgeven aan mavo en havo leerlingen waaronder voornamelijk eindexamenklassen. Je verzorgt lessen op het gebied van Engelse taalkunde en weet de lesstof duidelijk over te brengen. Het begeleiden en coachen van leerlingen hoort bij jouw onderwijstaken. Naast het begeleiden van leerlingen bij hun leerdoelen onderhoud je contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang van de leerlingen.

Je bent een communicatieve teamspeler die samen met collega's bijdraagt aan een veilige leeromgeving in staat om het maximale uit leerlingen te halen. Ontwikkelingen binnen jouw vakgebied volg jij op de voet. 21e -eeuwse vaardigheden zijn competenties die leerlingen nodig hebben om succesvol deel te nemen aan de maatschappij van de toekomst. Daarom is het belangrijk dat jij digitaal vaardig bent en om kan gaan met interactieve media.

Spreekt de bovenstaande tekst jou aan? Reageer dan direct!

De docent die wij zoeken:

  • is op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het eerstegraads Engels vakgebied
  • is in het bezit van een eerstegraad bevoegdheid voor Engels
  • is in staat om leerlingen te begeleiden en te coachen
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een kleinschalige school voor mavo en havo leerlingen gevestigd in Amsterdam Zuid. De school is gehuisvest in een mooi statig pand en is goed bereikbaar met het OV.

Werken via Metafoor Onderwijs

Geïnteresseerd in een baan binnen het onderwijs, maar is dit niet de geschikte vacature voor jou? Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en opdrachten. Bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Wij bieden:

  • een tijdelijke opdracht per direct tot het einde van het schooljaar voor 0,6 FTE
  • een salaris conform cao vo in schaal LC met een maximum van € 5.329,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, inschaling in schaal LD (maximaal € 6.059) is afhankelijk van ervaring bespreekbaar
  • een eindejaarsuitkering van 8,33 %
  • reiskostenvergoeding van € 0,12 per kilometer

Vragen over deze vacature?

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Nicolette Lindhout.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.