Docent Engels regio Amersfoort

Nieuw
Regio Amersfoort
VO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als docent Engels?

Ben jij een inspirerende en gepassioneerde Docent Engels (onderbouw/bovenbouw) met de potentie om als mentor op te treden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als docent ben je de sleutelfiguur die de deur naar de Engelse taal en cultuur opent voor onze leerlingen. Bij deze functie hoort ook de mogelijkheid om als mentor op te treden in de onderbouw, waarbij je een nog diepere impact kunt hebben op de ontwikkeling van leerlingen.

Jouw verantwoordelijkheden:

Inspirerend Onderwijs: Als docent Engels ben je verantwoordelijk voor het creëren van een stimulerende en boeiende leeromgeving. Je gebruikt innovatieve lesmethoden en materiaal om de Engelse taal tot leven te brengen voor leerlingen in zowel de onderbouw als bovenbouw van het vmbo (met uitzondering van klas 4).

Differentiatie: Je begrijpt dat leerlingen verschillende behoeften en niveaus hebben. Je past je lesmethoden aan om te zorgen dat elke leerling de kans krijgt om te groeien en te excelleren in Engels, of ze nu in de onderbouw of bovenbouw zitten.

Mentoraat (Optioneel): Als mentor in de onderbouw ben je niet alleen bezig met het bijbrengen van kennis, maar speel je ook een essentiële rol in de persoonlijke ontwikkeling van de vmbo leerlingen. Je biedt begeleiding, luistert naar hun zorgen en ondersteunt hen in hun groei.

Samenwerking: Je maakt deel uit van een dynamische docententeam en werkt samen om onze onderwijsdoelen te bereiken. Je deelt ideeën, successen en uitdagingen met collega's en draagt bij aan een positieve sfeer binnen het team.

Is deze vacature docent Engels niet helemaal wat je zoekt? Check dan onze andere vacatures!

De docent Engels die wij zoeken:

  • Is in het bezit van een tweede graads bevoegdheid in Engels
  • Heeft met het lesgeven aan diverse niveaus, van de basisberoepsgerichte leerweg tot de gemengde leerweg, is een sterke plus
  • Is flexibel en in staat om les te geven op de dagen die zijn vastgesteld in het rooster (maandag, woensdag, donderdag en vrijdag).

Waar ga je werken?

Deze school is de perfecte plek waar leren samengaat met gezelligheid. Met een kleine gemeenschap van 475 leerlingen streven ze naar een warme, inclusieve omgeving waar iedereen elkaar kent. Hier wordt leren leuk gemaakt, en elke dag is een kans om iets nieuws te ontdekken.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het voortgezet onderwijs. Tijdelijke functies ter vervanging bij ziekte of zwangerschap, banen met uitzicht op vast of gerichte trainingen ter voorbereiding op de examens. Ben je op zoek naar een baan als docent natuurkunde of scheikunde en wil je aan de slag in de regio's Amsterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Amersfoort of Almere? Schrijf je in en maak kennis met ons netwerk.

Wij bieden:

  • een contract tot einde schooljaar voor 0,8 FTE
  • een functie inschaling conform cao-mbo LB, met een maximum salaris van € 4.930,- op basis van een fulltime aanstelling
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao mbo
  • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer met een maximum van 80 km

Vragen over deze vacature?

Heb je nog vragen over de baan of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met Racha Saja.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.