Docent Engels regio Alkmaar

Nieuw
Regio Alkmaar
VO
Cao VO - schaal LB, Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Jij gaat 21 lesuren per week het vak Engels doceren waarvan 15 lesuren in het 1e graad gebied en 6 lesuren in het 2e graad gebied.

Op deze school is niet de lesmethode leidend ,maar de docent. Dit betekent dat je veel vrijheid hebt om je lessen Engels te geven. De school heeft 8 punten die je hierbij structuur en houvast geven. Je doet dit samen in een team om zo het maximale uit de leerlingen te halen in een activerende en veilige omgeving.

Je weet als geen ander hoe je leerlingen weet te boeien en te motiveren. Jij bent pedagogisch vaardig en weet je in te leven in de belevingswereld van jouw leerlingen.

Naast dat je pedagogisch vaardig bent, ben je ook didactisch sterk. Je vind het leuk om leerlingen te coachen en begeleiden met als doel het maximale voor hen eruit te halen.

Spreekt de bovenstaande vacature docent Engels jou ook aan? Solliciteer dan direct.

De docent die wij zoeken:

  • is beschikbaar voor 0,5 FTE in de regio Alkmaar
  • is in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Engels
  • is enthousiast over het vakgebied en weet dit over te brengen op leerlingen
  • beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en heeft affiniteit met lesgeven aan onderbouw leerlingen

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een betrokken team op een kleinschalige vo school in de regio Alkmaar. Je geeft les aan leerlingen van de mavo en havo. De locatie is goed bereikbaar met het OV. Het is een school met karakter. Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste tijdelijke banen en korte opdrachten binnen het mbo. Wil je liever voor langere tijd aan de slag of ben je juist op zoek naar een baan in het voortgezet onderwijs? Op onze pagina voor docenten lees je wat Metafoor kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan.

Meer weten over ons?
Wil je meer weten over hoe wij werken, bekijk de testimonials.

testimonials

Wij bieden:

  • een uitdagende baan vanaf 26 november tot 31 januari 2024
  • inschaling conform cao-vo LB/LC
  • een fijne werkplek met gemotiveerde collega's
  • een reiskostenvergoeding conform cao-vo, €0,17 per kilometer
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Stuur voor inhoudelijke vragen over deze vacature docent Engels een mail naar Nicolette Lindhout. Solliciteren kan via de sollicitatie button.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.