Docent Duits regio Utrecht

Nieuw
Regio Utrecht
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Heb jij een talent voor de Duitse taal? Geeft het jou een goed gevoel als jij je kennis overbrengt aan studenten die de toekomst van ons land vertegenwoordigen? Solliciteer dan snel op deze vacature docent Duits. Je gaat les geven aan studenten die de Junior Accountmanager en International Business Studies studies volgen. Het is belangrijk dat ze leren een mondje Duits mee te praten als ze zaken gaan doen in duitstalige landen. Het gaat om een tijdelijke functie voor 0,4 FTE in de regio Utrecht. Voel jij je geroepen om deze studenten te helpen bij hun toekomst? Neem dan contact met ons op!

De docent die wij zoeken:

  • is bekwaam in het voorbereiden van Duitse lessen
  • heeft de middelen om zijn/haar studenten A2 tot B1 Duits aan te leren
  • is beschikbaar voor 0,4 fte per week

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op het MBO in hartje Utrecht. Het is een kleinschalig, modern gebouw waar de focus ligt op de economische opleidingen. Er is een bushalte op ongeveer 50 meter van het gebouw, dus het is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Je kan ook bij de school parkeren als je dat handig vind! Ook is er een supermarkt tegenover het gebouw aan de andere kant van de weg aanwezig!

Werken via Metafoor Onderwijs

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Of wil je gewoon meer uren maken? Metafoor Onderwijs is jouw sidekick in deze zoektocht naar jouw droombaan.

Onze HR-experts kennen het onderwijs door en door en zijn als een scherpe pijl op een doel gericht. Met hun superkrachten vinden ze snel een baan die bij jou past. Daarnaast houden ze van eerlijke en duidelijke communicatie. Bij ons geen wazige taal, maar straight to the point. En heb je vragen? Dan staat jouw eigen contactpersoon altijd voor je klaar. Want bij Metafoor Onderwijs ben jij de held van ons verhaal.

Wij hebben bovendien een mega groot netwerk in het onderwijsland. We kennen de scholen als onze broekzak en weten precies welke vacature past bij jouw superkrachten. We laten jouw profiel actief in overleg met jou zien aan de juiste contactpersonen en vergroten zo jouw kansen op die droombaan. Waar anderen stoppen, gaan wij nog een extra stapje verder.

Wij bieden:

  • een tijdelijke aanstelling op basis van uitzenden, detachering of zzp met kans op verlenging
  • een functie inschaling conform cao-mbo LB, met een maximaal salaris van € 4.930,- op basis van een fulltime aanstelling
  • reiskostenvergoeding € 0,19 per km tot max 80 km
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% conform CAO MBO

Vragen over deze vacature?

Heb je nog vragen over de baan of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op met Racha Saja.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.