Docent Duits regio Amsterdam

Nieuw
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LC

Wat ga je doen?

Ben jij van mening dat iedere leerling telt? Voor een gezellige school in de regio Amsterdam, zijn wij op zoek naar een docent Duits. De vacature loopt tot het einde van het schooljaar, voor 0,6 - 1,0 FTE.

Je gaat lesgeven aan leerlingen van alle niveaus in het tweede tot en met het zesde leerjaar. Dat maakt jouw dagen afwisselend. Bovendien is lesgeven bij deze school meer dan dicteren. Je begeleidt de leerlingen bij het halen van hun leerdoelen. De ene leerling heeft iets meer coaching nodig dan de andere leerling. Jij bent er voor hen. Op termijn ben je beschikbaar voor een mentoraat. Lesgeven buiten het klaslokaal, het begeleiden van (meerdaagse) excursies hoort voor jou vanzelfsprekend bij je werk.

Deze school werkt met de methode TrabiTour. Deze methode helpt om leerlingen te enthousiasmeren voor jouw vak. Het bevat volop activerende werkvormen: van spelletjes en bekende muziek tot strips en creatieve opdrachten. De ene keer wat competitie, de andere keer bewegen in de klas. En toch een duidelijke structuur.

Spreekt bovenstaande jou aan? Neem contact met ons op.

Is deze vacature docent Duits niet wat jij zoekt? Bekijk andere vacatures docent Duits.

De docent die wij zoeken:

  • Is eerstegraads/tweedegraads bevoegd voor het vak Duits
  • Is pedagogisch en didactisch sterk
  • Heeft affiniteit en ervaring met de doelgroep
  • Is per direct tot einde schooljaar beschikbaar voor minimaal 0,5 FTE

Waar ga je werken?

Deze eigenzinnige, cultuurgerichte school vindt het belangrijk dat leerlingen samen leren werken en een onderzoekende houding aanmeten. Er wordt veel verantwoordelijkheid bij de leerlingen neergelegd waardoor er veel betrokkenheid is vanuit zowel de leerlingen als de docenten. Iedereen mag er zijn op zijn of haar eigen manier.

Binnen hun gehele team neem je ook plaats in een betrokken vakteam Duits. Dit bestaat uit vier collega’s. De sectie is in beweging om Duits een aantrekkelijk vak te laten zijn en blijven. Daarnaast krijg jij een werkplek op een prachtige school in een uniek en historisch gebouw.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wij zijn jouw partner in de zoektocht naar jouw droombaan. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs of volwassenenonderwijs? Metafoor Onderwijs helpt jou naar een vaste of tijdelijke baan. Je kunt bij ons terecht voor een oriënterend gesprek of gericht advies om te ontdekken wat echt bij jou past.

Meer weten over ons?

Dit doen wij

Wij bieden:

  • een leuke en dynamische baan voor minimaal 0,5 FTE met bevlogen en betrokken collega's
  • een tijdelijke overeenkomst per direct tot einde schooljaar
  • inschaling in de cao-vo LB of LC met een maximum salaris van € 5.012,- bruto per maand bij fulltime
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding conform cao-vo

Vragen over deze vacature docent Duits?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Duits? Neem contact op met Racha Saja. Solliciteer op deze vacature via de oranje button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.