Docent Duits regio Alkmaar

Spoed
Regio Alkmaar
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Positieve energie! Deze leerlingen zijn er dol op. Met enthousiasme verover je hun hart, neem je ze mee en breng je ze naar nieuwe hoogten. Niet alleen zullen de leerlingen stralen, maar jij ook! Het vervult je met voldoening als 'jouw' leerlingen graag naar jouw les komen, zelfs als ze Duits eigenlijk een vreemde taal vinden. Ze voelen zich veilig en gehoord. Elke kind is uniek. En jij waardeert dat enorm.

Elke dag lesgeven aan leerlingen van de mavo, havo en vwo maakt jouw dagen heerlijk gevarieerd. Bij ons draait lesgeven niet alleen om het dicteren van informatie. Jij begeleidt de leerlingen op weg naar het behalen van hun leerdoelen. De ene leerling heeft wellicht wat meer coaching nodig dan de andere, en jij staat altijd voor hen klaar. Ze weten dat en dat maakt jouw werk extra bijzonder.

Werken met een stimulerende lesmethode
Er wordt met TrabiTour gewerkt. Deze methode helpt om leerlingen te enthousiasmeren voor jouw vak. Het bevat volop activerende werkvormen: van spelletjes en bekende muziek tot strips en creatieve opdrachten. De ene keer wat competitie, de andere keer bewegen in de klas. En toch een duidelijke structuur.

Spreekt de bovenstaande vacature docent Duits jou ook aan? Solliciteer dan direct.

De docent die wij zoeken:

  • Is eerstegraads/tweedegraads bevoegd voor het vak Duits
  • Is pedagogisch en didactisch sterk
  • Heeft affiniteit en ervaring met de doelgroep
  • Is per 30 oktober 2023 tot de kerstvakantie beschikbaar voor minimaal 0,5 FTE

Waar ga je werken?

Deze eigenzinnige, cultuurgerichte school vindt het belangrijk dat leerlingen samen leren werken en een onderzoekende houding aanmeten. Er wordt veel verantwoordelijkheid bij de leerlingen neergelegd waardoor er veel betrokkenheid is vanuit zowel de leerlingen als de docenten. Iedereen mag er zijn op zijn of haar eigen manier.

Binnen hun gehele team neem je ook plaats in een betrokken vakgroep Duits. Dit bestaat uit vier collega’s. De sectie is in beweging om Duits een aantrekkelijk vak te laten zijn en blijven. Daarnaast krijg jij een werkplek op een prachtige school in een uniek en historisch gebouw.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wij zijn jouw partner in de zoektocht naar jouw droombaan. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs of volwassenenonderwijs? Metafoor Onderwijs helpt jou naar een vaste of tijdelijke baan. Je kunt bij ons terecht voor een oriënterend gesprek of gericht advies om te ontdekken wat echt bij jou past.

Meer weten over ons?

Dit doen wij

Wij bieden:

  • een leuke en dynamische baan voor minimaal 0,5 FTE met bevlogen en betrokken collega's
  • een tijdelijke overeenkomst per direct tot einde schooljaar
  • inschaling in de cao-vo LB met een maximum salaris van €4.573 ,- bruto per maand bij fulltime
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding conform cao-vo

Vragen over deze vacature docent Duits?

Stuur voor inhoudelijke vragen over deze vacature docent Duits een mail naar Racha Saja. Solliciteren kan via de sollicitatie button.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.