Docent Doktersassistent (0,6 FTE)

Nieuw
Regio Leiden
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen als Docent Doktersassistent?

Ben jij een ervaren doktersassistent en wil jij jouw ruime praktijkervaring inzetten binnen het onderwijs? Lees dan snel verder over de vacature docent doktersassistent in regio Leiden!

Je gaat lesgeven aan toekomstige doktersassistenten binnen alle leerjaren op mbo niveau 4. De startdatum is februari 2023, je inzet loopt tot de zomervakantie. Bij goed functioneren biedt de school mogelijkheid op verlenging.

Het gaat om een school die professionals in de gezondheidszorg opleidt. De school is gevestigd in regio Leiden. Binnen het team Doktersassistent volgen studenten een opleiding in de beroepsopleidende leerweg (BOL) of beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Het betreft leerlingen mbo niveau 4, BOL en BBL. Om aan te blijven sluiten bij de beroepspraktijk van de opleidingen werkt de school voor Gezondheidszorg samen met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politieke en maatschappelijke instellingen. De lessen worden verzorgd in een kleinschalige en georganiseerde setting.

De docent doktersassistent verzorgt o.a. lessen medisch-technisch handelen, ziektebeelden en triage en daarnaast ook vakken gericht op anatomie, pathologie, geneesmiddelenleer en communicatieve vaardigheden. Verder wordt er van je verwacht dat je meedenkt over de ontwikkelingen binnen de opleidingen en dat je eventueel inzetbaar bent voor het begeleiden van stages.

Er wordt gewerkt met een lesmethode van BSL. De boeken zijn digitaal en e-learning. Daarnaast werken de docenten met Teams en Staf Notebook.

Beschik jij over ruime werkervaring binnen een dokterspraktijk, eerste hulppost of ziekenhuis, heb je een afgerond hbo-diploma en ervaring met het verzorgen van lessen binnen het mbo? Dan ontvangen we graag jouw motivatie en cv!

De locatie ligt midden in het centrum en is met het OV goed te bereiken.

De Docent Doktersassistent die we zoeken:

  • is in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid
  • heeft bij voorkeur ervaring met het verzorgen van lessen binnen het mbo
  • heeft (indien geen lesbevoegdheid en/of ervaring als docent in het mbo) een afgeronde hbo-opleiding en ruime ervaring als doktersassistent
  • is per februari 2023 beschikbaar voor minimaal 0,4 FTE voor de rest van het schooljaar

Sluit deze vacature niet of onvoldoende aan bij jouw wensen of ervaring? Bekijk dan onze vacatures docent verpleegkunde

Waar ga je werken als Docent Doktersassistent?

Je komt te werken op een fijne locatie gelegen in de binnenstad. Alle luxe die een binnenstad te bieden heeft liggen binnen handbereik. Mocht je na een dagje werken of tijdens tussenuren even de stad willen inlopen voor een lunch of een drankje met collega of vrienden dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven en selecteren, uitzenden en detacheren van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Onze ervaren recruiters gaan graag in gesprek met jou en maken op basis daarvan de beste match met één van de uitdagende functies bij onze partner mbo-scholen. Wil je meer informatie lees dan meer over wat wij doen voor jou?

Wij bieden:

  • een uitdagende baan voor minimaal 0,4 FTE
  • een inzet vanaf februari 2023 voor de rest van het schooljaar met kans op verlenging
  • een overeenkomst o.b.v. uitzenden of detachering
  • een salaris van maximaal € 4.615,- conform de cao-mbo (in schaal LB)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • reiskostenvergoeding van maximaal € 15,20 per dag (conform cao mbo)

Vragen over deze vacature Docent Doktersassistent?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature docent Doktersassistent mail dan Sandra Samlal. Solliciteren kan alleen via de sollicitatie button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.