Docent Dienstverlening en Producten regio Alkmaar

Nieuw
Regio Alkmaar
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij een tweedegraads bevoegde docent Dienstverlening en Producten met een passie voor koken en het overbrengen van culinair enthousiasme aan toekomstige chef-koks? Kun jij op een inspirerende wijze vmbo-leerlingen motiveren? Dan zoeken wij jou!

Jij hebt de leiding in de klas en inspireert je leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Je bent niet bang om samen met het team de uitdaging aan te gaan om de school om te toveren tot de eerste mobielvrije school in regio Alkmaar. Je geeft niet alleen les, maar creëert een omgeving waarin leerlingen zelfvertrouwen opbouwen, hun talenten ontdekken en met plezier naar school gaan.

Dankzij jou krijgen de leerlingen het zelfvertrouwen waarmee zij hun grenzen durven te verleggen en hun talenten kunnen ontdekken. Jij geeft elke leerling het gevoel dat hij of zij ertoe doet en zorgt ervoor dat de leerlingen elke dag meer kunnen, zodat ze later een eerlijke kans op de arbeidsmarkt hebben. Door jouw bevlogenheid gaan de leerlingen met nog meer plezier naar school.

Deze vacature betreft een functie van 0,8 fte / 20 lesuren met uitzicht op een vast dienstverband. Als je beschikbaar bent voor 0,6 fte, moedigen we je ook van harte aan om te solliciteren. Ben jij gereed om je passie over te brengen en de volgende generatie te inspireren? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct! Indien dit niet volledig aansluit bij je wensen, bekijk hier onze openstaande vacatures.

De docent die wij zoeken:

 • is per direct beschikbaar
 • beschikt (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid
 • heeft bij voorkeur ervaring met lesgeven aan de doelgroep vmbo-leerlingen voor het vak dienstverlening en producten
 • heeft het vermogen om meerdere "potten op het vuur" te hebben, zowel letterlijk als figuurlijk
 • is beschikbaar voor minimaal 0,6 fte

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een multiculturele school, waar diversiteit niet alleen wordt omarmd, maar ook wordt gevierd! Het imposante gebouw met bordes straalt een gevoel van openheid uit. Stap binnen en ervaar de directe verbinding tussen de verschillende verdiepingen, een symbool voor de informele, open en verbindende sfeer die de school kenmerkt. Dit is tevens kenmerkend voor de cultuur binnen de school, informeel, open en verbindend. Je gaat deel uitmaken van een betrokken sectie.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs kun je aan de slag in het voortgezet onderwijs of mbo. Wij hebben een groot netwerk en werken samen met scholen in Zuid-Holland, Utrecht. Flevoland, Overijssel, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant. Zoek je een tijdelijke baan ter vervanging, een aanvulling op jouw vaste aanstelling of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging direct in dienst bij de school? We horen graag wat jouw wensen en dromen zijn en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk.

Dit doen wij voor jou

Wij bieden:

 • een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie
 • een professionele keuken en prachtig restaurant als jouw culinaire speelveld
 • een contract per direct tot einde schooljaar 2024 met uitzicht op vast
 • inschaling in de cao-vo met een maximum salaris van € 5.030,- bruto per maand bij fulltime. En als jij naar deze school overstapt, dan behoud jij jouw huidige salaris
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • reiskostenvergoeding conform cao-vo

Vragen over deze vacature docent Dienstverlening en Producten?

Voor vragen over deze vacature docent Dienstverlening en Producten in de regio Alkmaar kun je terecht bij Denise Defares. Solliciteer op de vacature via de oranje button.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.