Docent Dienstverlening en Producten regio Alkmaar

Spoed
Regio Alkmaar
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen als docent Dienstverlening en Producten

Ben jij tweedegraads bevoegde docent Dienstverlening en Producten? Weet jij vmbo-leerlingen te motiveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Misschien is deze vacature docent Dienstverlening en Producten ook waar jij naar op zoek bent?

Jij ontwerpt zelfstandig en in samenwerking met sectiegenoten excellente lessen die bruisen van de energie en leerlingen nieuwsgierig maken naar meer. Jij hebt volledig de regie in de klas en houdt ervan om het allerbeste uit elke leerling te halen. Daarnaast durf jij samen met ons team de uitdaging aan te gaan om van deze school de eerste mobielvrije school in regio Alkmaar te maken.

Dankzij jou krijgen de leerlingen het zelfvertrouwen waarmee zij hun grenzen durven te verleggen en hun talenten kunnen ontdekken. Jij geeft elke leerling het gevoel dat hij of zij ertoe doet en zorgt ervoor dat de leerlingen elke dag meer kunnen, zodat ze later een eerlijke kans op de arbeidsmarkt hebben. Door jouw bevlogenheid gaan de leerlingen met nog meer plezier naar school.

De docent die wij zoeken:

  • is per 1 augustus beschikbaar
  • beschikt (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid
  • heeft bij voorkeur ervaring met lesgeven aan de doelgroep vmbo-leerlingen voor het vak dienstverlening en producten
  • is beschikbaar voor minimaal 0,6 - 1,0 fte tot einde schooljaar 2024

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een multiculturele school waar iedereen meetelt en wordt gezien. Deze openheid straalt het imposante gebouw met bordes waar je komt te werken ook uit. Je stapt binnen waarin je direct de open verbinding ziet tussen de verschillende verdiepingen. Dit is tevens kenmerkend voor de cultuur binnen de school, informeel, open en verbindend. Je gaat deel uit maken van een betrokken sectie.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een passende baan. Onze recruiters staan voor jou klaar en denken met je mee! Ben je dus op zoek naar een baan in het vo of mbo? Laat je dan helpen door één van onze recruiters.Of bekijk ons aanbod en vind jouw droombaan.

Meer weten over ons?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk de ervaringen van onderwijsprofessionals.

testimonials

Wij bieden:

  • een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie
  • dienstverband per 1 augustus voor 0,5 - 0,7 FTE tot einde schooljaar 2024 met uitzicht op vast
  • inschaling in de cao-vo met een maximum salaris van € 4.573,- bruto per maand bij fulltime. En als jij naar deze school overstapt, dan behoud jij jouw huidige salaris
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • reiskostenvergoeding conform cao-vo

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over vacatures docent Dienstverlening en Producten? Neem contact op met Racha Saja . Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.