Docent Biologie regio Zwolle

Nieuw
Regio Zwolle
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als docent biologie ga je voor de periode tot maart voornamelijk les geven aan vmbo kader examenklassen. De reden dat de vacature docent biologie voor een korte periode wordt uitgezet is omdat het een overbruggingsperiode betreft. In maart start de nieuwe docent.

Je gaat werken met de "methode biologie voor jou". De leerlingen kunnen er zelfstandig en op hun eigen niveau in werken. Het doel van de methode en jouw lessen is om leerlingen de samenhang in biologie te laten zien. Er ligt een practicumleerlijn voor ontdekkend leren en onderzoeken klaar. Het lesprogramma is al behandeld en momenteel wordt er gewerkt in het onderdeel examentrainingen.

Je gaat voornamelijk lesgeven aan basis en kader klassen.

De lesdagen zijn in samenspraak tussen maandag en donderdag.

Heb jij affiniteit met vmbo leerlingen en vind je het leuk om ze naar het examen te begeleiden? Reageer dan snel op de vacature van docent biologie.

Voor meer informatie over de locatie en het team klik hier.

Spreekt de bovenstaande docentenrol jou aan? Neem dan contact met ons op!

De docent Biologie die wij zoeken:

 • beschikt bij voorkeur over een tweedegraads lesbevoegdheid, of zit in de afrondende fase van de lerarenopleiding docent biologie.
 • ziet zichzelf lesgeven aan vmbo basis en kader leerlingen
 • is in staat om vanuit de relatie te werken
 • heeft ervaring in het geven van examentrainingen

Waar ga je werken?

Op het Ichthus College wordt vanuit een christelijke inspiratie gewerkt aan het ontwikkelen van de talenten van zowel leerlingen als medewerkers. De basis aanname is dat ieder mens een unieke combinatie van talenten heeft gekregen. Samen in een bevlogen onderwijs team wordt er actief samengewerkt aan de ontwikkeling van deze talenten.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je een waardevolle baan in het voortgezet onderwijs of mbo. Een tijdelijke baan ter vervanging van een docent, een uitdagend project of een baan met uitzicht op een vaste aanstelling. Wat je ook zoekt, we denken graag met je mee en laten je kennismaken met de scholen binnen ons netwerk.

Is de vacature docent biologie niet helemaal wat je zoekt? Schrijf je dan in via een open sollicitatie en kom in contact met één van onze recruiters. Wij helpen je graag!

Meer weten over ons?

dit doen wij

Wij bieden:

 • een baan bij een vooruitstrevende vo-school in regio Zwolle
 • een tijdelijke opdracht voor maximaal 3 maanden
 • een aanstelling voor 0,3 tot 0,5 FTE
 • een inschaling in schaal lb (cao-vo) met een maximum salaris van € 4.573 per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een reiskostenvergoeding van € 0,12 per kilometer
 • een eindejaarsuitkering van 7,4%.

Vragen over deze vacature docent Biologie?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Biologie? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer via de button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.