Docent Biologie regio Den Haag

Spoed
Regio Den Haag
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als docent biologie geef je les aan de onderbouwklassen 1 en 2 van het gymnasium voor anderhalve dag in de week. Jij zorgt ervoor dat de leerlingen kunnen leren in een stimulerende omgeving. Als docent biologie krijg je binnen het beleid van de school de professionele ruimte om jouw werk op eigen wijze uit te voeren. Met als doel dat de leerling hier beter en sterker van wordt. Zo wordt de leerlingen niet alleen vakkennis bijgebracht, maar leren zij bijvoorbeeld ook hoe ze zelfstandig keuzes kunnen maken.

In deze functie daag je de leerlingen uit om de eigen vaardigheden verder uit te bouwen en het beste uit zichzelf te halen. Als docent biologie kom je dan ook terecht in een team waar openheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Bovenal ben jij trots op jouw vak als docent!

Ben je enthousiast geworden en daag jij deze leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie!

Past deze vacature docent biologie niet bij jou, bekijk dan andere vacatures docent biologie.

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak biologie
  • is per direct beschikbaar voor minimaal twee dagen per week
  • heeft ruime werkervaring opgedaan binnen de onderbouw van het gymnasium
  • schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische werkvormen

Waar ga je werken

Je komt te werken op een categoriaal gymnasium dat in de regio Haaglanden bekend staat als hét innovatieve kennisgemeenschap voor leergierige en ambitieuze leerlingen. Respect, tolerantie en interesse voor elkaar vormen hierin de basis. Dit is tevens kenmerkend voor de cultuur binnen de school, je gaat deel uit maken van een betrokken sectie.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wij zijn jouw partner in de zoektocht naar je droombaan. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of uitbreiding van je uren in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, speciaal onderwijs of volwassenen onderwijs? Metafoor Onderwijs helpt jou naar een vaste of tijdelijk baan. Je kunt bij ons terecht voor een oriënterend gesprek of gericht advies om te ontdekken wat echt bij jou past.

We zetten ons maximaal voor je in. Onze ervaren recruiters hebben kennis van human resource én zijn de specialist in het onderwijs. Deze unieke combinatie maakt dat we snel een passende baan voor jou vinden. Wij staan voor open, duidelijke en oprechte communicatie. Je weet altijd waar je aan toe bent en kunt met al je vragen bij ons terecht.

Meer weten over ons?

Dit doen wij

Wij bieden:

  • een uitdagende baan met afwisseling bij een categoriaal lyceum in de regio Haaglanden
  • een tijdelijke functie voor minimaal twee dagen per week
  • inschaling in de LB-schaal van de cao-vo, afhankelijk van opleiding en eerdere inschaling met een maximum van € 4.573,- euro per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een tegemoetkoming in reiskosten en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen over deze vacature docent Biologie?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Biologie? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer op de vacature via de oranje button. Zodra we een passende kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.