Docent Biologie regio Arnhem

Nieuw
Regio Arnhem
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Als docent biologie ga je aan de slag voor een kleinschalige groene school in de regio Arnhem. Je verzorgt lessen aan de derdejaars klassen van de basisberoepsgerichte-, kaderberoepsgerichte- en theoretische leerweg.

Je begeleidt de leerlingen bij het aanleren van kennis en vaardigheden, zowel in je vakgebied als op persoonlijke groei. Met enthousiasme draag je jouw vak over en houd je rekening met de verschillen tussen leerlingen.

Op de school leren ca. 580 leerlingen in een veilige, uitdagende en groene omgeving. Persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van talenten staan centraal. De school staat bekend als een groene en creatieve school waar iedereen elkaar kent en zich snel thuis voelt.

De vacature Docent Biologie is per 1 december aanstaande voor 0,6 FTE. De vervanging duurt tot en met 31 januari 2024, maar een deel van de uren loopt tot en met mei 2024. Ben jij beschikbaar voor deze periode? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

De docent die wij zoeken:

 • beschikt (bijna) over een tweedegraads lesbevoegdheid voor biologie
 • heeft affiniteit met onderwijs in het groene domein
 • is flexibel ingesteld, kan goed improviseren en voelt zich snel thuis in een nieuwe omgeving
 • weet leerlingen te motiveren, beschikt over natuurlijk overwicht en is pedagogisch sterk
 • werkt graag vakoverstijgend en kan hierin goed samenwerken met collega's

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op een moderne en kleinschalige locatie in de regio Arnhem waar ca. 580 leerlingen onderwijs volgen in basisberoepsgerichte-, kaderberoepsgerichte- of theoretische leerweg. Op deze school gaan theorie en praktijk hand in hand. Het groen/creatieve profiel en de uitgebreide ondersteuningsstructuur voor de leerlingen zijn belangrijk in hun onderwijs. Een verbindende school waar veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid centraal staan.

Je komt te werken in een klein en betrokken team van docenten en ondersteuners. De locatie is goed bereikbaar met auto en ov.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het voortgezet onderwijs of het mbo. Wil je graag aan de slag als docent biologie, maar is dit niet de vacature die bij je past? Doe dan een open sollicitatie, kom in contact met één van onze recruiters en wie weet sta jij binnenkort voor de klas!

Metafoor heeft een netwerk binnen het voorgezet onderwijs en mbo in de regio's Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Leiden, Arnhem, Amersfoort, Zwolle en Almere. Weten wie je voorgingen? Lees de testimonials op onze website.

Wij bieden:

 • een tijdelijke baan bij onze opdrachtgever in de regio Arnhem
 • een contract op basis van uitzenden of detachering voor 0,6 FTE
 • inschaling in de cao mbo met een maximum salaris van € 4.930,-
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • werken op een kleine en gezellige locatie aan de rand van het groen
 • de mogelijkheid om ervaring (en een netwerk) op te doen in het groene onderwijs

Vragen over deze vacature?

Heb je nog vragen over de vacature Docent Biologie of wil je meer weten over de locatie? Neem dan contact op met Nicolette Lindhout.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.