Docent Biologie regio Amsterdam

Nieuw
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LC, Cao VO - schaal LB, Cao VO - schaal LD

Wat ga je doen?

Als docent biologie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen, begeleiden van de leerlingen en het toetsen en beoordelen van hun prestaties. Daarnaast is het belangrijk dat je proactief bent en goed communiceert met collega-vakdocenten uit andere disciplines. Jij weet namelijk als geen ander hoe je leerlingen op een creatieve manier enthousiast kunt maken voor de lesstof. Daarnaast creëer jij als docent een veilige en stimulerende leeromgeving voor de leerlingen, zodat zij het maximale uit zichzelf kunnen halen.

Wil jij alles wat leeft, bloeit en groeit op aarde overbrengen aan de leerlingen en ben jij komend schooljaar 2023 - 2024 voor 0.5 fte beschikbaar? Neem dan nu contact met ons op!

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan naar onze andere vacatures voor docenten Biologie!

De docent die wij zoeken:

  • is tweedegraads bevoegd, of in opleiding voor het vak Nederlands
  • heeft werkervaring en affiniteit met stadse vmbo leerlingen
  • is pedagogisch en didactisch sterk
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een kleinschalige, dynamische vmbo-school in de regio Amsterdam. Het is een brede school waar talentontwikkeling centraal staat voor alle leerlingen. Zo worden er verschillende talentroutes aangeboden. Ook wordt er een vakmanschapsroute aangeboden voor de leerlingen van de basisberoepsgerichte leerweg. Zij gaan na 5 jaar van school met een mbo-niveau 2 diploma. De leerlingen van de kaderberoepsgerichte leerweg kunnen kiezen voor de profielen ‘economie en ondernemen’, ‘zorg en welzijn’ en ‘dienstverlening en producten’. Tevens wordt de theoretische leerweg aangeboden.

De school verder maakt deel uit van een scholengroep met scholen in de regio Amsterdam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. De school is met het OV goed bereikbaar

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Nederlands? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wij bieden:

  • een uitdagende en afwisselende baan vanaf het nieuwe schooljaar
  • werken in een enthousiast en betrokken team
  • inschaling conform cao vo LB of LC met een maximaal bruto basissalaris van € 5.329,- per maand bij fulltime
  • reiskostenvergoeding van 0,12 cent per kilometer
  • coaching, begeleiding en opleidingsmogelijkheden

Vragen over deze vacature docent Biologie?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over vacature docent Biologie? Neem contact op met Daphne Tosch. Solliciteer op de vacature via de oranje button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.