Docent AVO regio Rotterdam

Nieuw
Regio Rotterdam
MBO
Cao MBO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij een docent AVO en zijn de vakken Nederland, Rekenen en Burgeschap jou niet vreemd? Ben jij per direct beschikbaar voor 1,0 FTE? Regaeer dan snel!

Als docent AVO verzorg je lessen Burgerschap, Rekenen en Nederlands voor de opleiding retailmedewerker niveau 2. Je bent bereid om verschillende lessen te verzorgen. Je bent pedagogisch sterk en geeft les vanuit de relatie en minder vanuit vakinhoud. Verder begeleid je de studenten en geef ze loopbaanbegeleiding en burgerschap.

Bij de vacature Docent AVO voor 1,0 FTE gaat het erom dat je in staat bent om een veilig en pedagogisch leerklimaat te creëren.
Als Docent kun je je goed verplaatsen in de leefomgeving en de straatcultuur.

Wil jij lesgeven op een school met een duidelijke missie en voldoe jij aan de eisen? Reageer nu met jouw cv en motivatie!

De docent die wij zoeken:

  • beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid of PABO
  • heeft ervaring in lesgeven aan mbo leerlingen (niveau 2)
  • is per direct voor beschikbaar voor 1,0 fte
  • is pedagogisch en didactisch sterk

Waar ga je werken?

De locatie is een middelgrote locatie die onlangs is gerenoveerd. Het gebouw is goed bereikbaar, ook vanuit de regio, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De school beschikt over WIFI, een gezellige kantine met catering en is rolstoeltoegankelijk. Aan de overkant van het pand zijn er diverse winkels.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het voortgezet onderwijs en mbo. Een tijdelijke baan ter vervanging van een zieke collega, een uitdagend project of een functie met uitzicht op een vaste aanstelling. Wat je ook zoekt, we denken graag met je mee en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk.

Is de vacature Docent AVO niet helemaal wat je zoekt? Schrijf je dan in via een open sollicitatie en kom in contact met één van onze recruiters.

Wij bieden:

  • een flexibele en uitdagende baan bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam
  • een contract voor 1,0 op basis van uitzenden of detachering
  • inschaling in de cao mbo met een maximum salaris van € 4615,- bruto per maand bij fulltime
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent AVO? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer via de button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.