Docent Allround Onderhoud (1,0 FTE)

Regio Den Haag
MBO
Cao VO - schaal LB, Cao MBO - schaal LC

Wat ga je doen als Docent Allround Onderhoud ?

Als Docent Allround Onderhoud draag jij bij aan de toekomst van bouwend Nederland. Je komt te werken op de afdeling bouw en infra.

De afdeling waar jij voornamelijk aan les gaat geven is de afdeling service medewerker gebouwen. Zoals de naam al doet vermoeden leid jij toekomstig service medewerkers op.

Jij weet hoe onderhoud kundig wordt gedaan. Zoals jij weet ben je als servicemedewerker in één of meerdere gebouwen een manusje-van-alles. De studenten worden dan ook breed opgeleid want een dag is nooit hetzelfde. Taken die gedaan moeten worden kunnen variëren van het verhelpen van storingen tot verf, stuc- en metselwerk. Jij bezit dus recente theoretische kennis en praktijkkennis op het gebied van met name bouw, elektra en installatietechniek.

Jij bent als docent Allround Onderhoud sterk in de relatie. Je geeft positieve feedback en draagt op die manier bij aan de groei van studenten. Je weet ze te prikkelen en theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Je leidt de studenten namelijk op voor een praktisch beroep.

Naast dat jij lesgevende taken hebt onderhoud je ook contact met het werkveld. Je weet hoe je acquisitie pleegt omdat je leerlingen ook voorziet in werk door ze van opdrachten te voorzien.

Je weet hoe belangrijk goed werken is. Daarom beoordeel jij het gemaakte werk van de studenten waaronder het portfolio, voortgangstoetsen en het examendossier. Als je iets niet goed doet, heeft het weinig zin om het te doen. Jij levert kwaliteit!

Spreekt de vacature Docent Allround Onderhoud jou aan? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou graag! Kijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

De Docent Allround Onderhoud die wij zoeken:

  • heeft ervaring met het geven van praktijklessen
  • heeft affiniteit met mbo studenten
  • is sterk in de relatie
  • is in staat om acquisitie te plegen
  • een tweedegraads bevoegdheid of een afgeronde hbo opleiding en de bereidheid een PDG te halen

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een scholengemeenschap waar studenten worden opgeleid tot vakmensen. Het onderwijs is er echt op gericht om studenten na hun afstuderen goed voorbereid de arbeidsmarkt te laten opgaan of bekwaam verder te laten studeren. Ook het menselijke aspect staat er hoog in het vaandel en het bijbrengen normen en waarden draagt bij aan het opleiden van verantwoordelijke burgers.

De school is met het ov goed bereikbaar.

Werken via Metafoor Onderwijs

Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in het werven, uitzenden en detacheren van geschikte kandidaten voor verschillende onderwijsposities.

Onze ervaren recruiters gaan graag met jou in gesprek en maken op basis daarvan de beste match met één van onze partner mbo-scholen. Wil je meer informatie lees dan meer over wat wij doen voor jou.

Wij bieden:

  • een leuke baan voor 1,0 FTE bij onze opdrachtgever in regio Den Haag
  • een fijne werkomgeving in een enthousiast en betrokken team
  • inschaling conform cao mbo LB met een maximaal bruto basissalaris van € 4.615 per maand op fulltime basis met doorgroeimogelijkheden naar € 5229 (afhankelijk van diploma en ervaring).
  • een reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer met een maximum van 80 km per dag
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Vragen over deze vacature Docent Allround Onderhoud?

Voor inhoudelijke vragen mail Sandra Samlal
Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.