Docent Aardrijkskunde regio Amsterdam

Doorlopende werving
Regio Amsterdam
VO
Cao VO - schaal LB

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende en boeiende vacature als docent Aardrijkskunde in de regio Amsterdam? Dan hebben wij goed nieuws voor jouw! Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerder docenten die beschikbaar zijn voor 0,4 - 1,0 FTE .

Als docent Aardrijkskunde ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan de onder en/of bovenbouw klassen van de mavo,havo en het vwo. Je geeft niet alleen les, maar je bent ook een coach en begeleider voor de leerlingen. Het is jouw taak om hen te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en hun leerdoelen te behalen. Het vak Aardrijkskunde is bijzonder relevant in het dagelijks leven en jij weet dit als geen ander over te brengen op de leerlingen. Je laat hen zien hoe Aardrijkskunde hen kan helpen om de wereld om hen heen beter te begrijpen en om hen te enthousiasmeren voor de toekomst.

De vacature biedt flexibele lesdagen en de mogelijkheid om 0,4 - 1,0 FTE te werken. Wij zijn op zoek naar een docent die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en die goed kan samenwerken met collega's. Ben jij die docent die we zoeken?
Aarzel dan niet en reageer snel op deze vacature docent Aardrijkskunde!

Meer weten over ons?

dit doen wij

De Docent Aardrijkskunde die wij zoeken:

  • heeft een eerste of tweedegraads lesbevoegdheid voor Aardrijkskunde of is hiervoor in opleiding
  • is beschikbaar voor 0,4 - 1,0 FTE in de Randstad
  • heeft affiniteit met VO leerlingen en weet de stof goed op hen over te brengen
  • is een echte teamspeler, die feedback kan geven en ontvangen

Waar ga je werken?

Je komt te werken op een uitdagende VO school in de regio Amsterdam! Samen met jou bekijken we welke organisatie en team bij jou past. Dit betreft een doorlopende en algemene werving voor diverse vacatures docent Aardrijkskunde.

Werken via Metafoor Onderwijs

Wil je aan de slag in het vo, maar is dit niet de vacature die je zoekt? Of ben je een tweedegraads bevoegd docent Aardrijkskunde en op zoek naar een baan?

Lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan!

Wij bieden:

  • een baan voor 0,4 - 1,0 FTE in de Randstad
  • een functie inschaling conform cao-vo LB, met een maximaal salaris van € 4.573,- op basis van een fulltime aanstelling
  • een eindejaarsuitkering van 8,33 % conform cao vo
  • reiskostenvergoeding conform cao-vo, € 0,12 per kilometer.

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk hier de ervaringen van docenten. Vragen over vacatures docent Aardrijkskunde? Neem contact op met Nicolette Lindhout. Solliciteer via de button.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.