Conciërge regio Amsterdam

Spoed
Regio Amsterdam
MBO
Cao VO - schaal 4

Wat ga je doen?

Als conciërge bij deze school ben je het eerste aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en medewerkers. Je zorgt ervoor dat de school schoon en veilig is en dat alles er netjes uitziet. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de schoolgebouwen en -faciliteiten, inclusief het onderhoud en de reparatie van gebouwen en apparatuur.

Maar dat is nog niet alles! Je zult ook een belangrijke rol spelen in het bevorderen van een positieve schoolcultuur. Je zult bijvoorbeeld bijdragen aan evenementen, zoals schoolfeesten en ouderavonden, en je zult leerlingen helpen bij het vinden van verloren voorwerpen of bij het oplossen van kleine problemen.

Is deze vacature Conciërge jou op het lijf geschreven? Heb jij goede pedagogische vaardigheden en ben je technisch vaardig? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! De school is momenteel op zoek naar een Conciërge voor 1,0 FTE.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan naar onze andere vacatures voor Conciërge!

De Conciërge die wij zoeken heeft:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Sterke pedagogische vaardigheden om effectief te communiceren met leerlingen en andere betrokkenen
  • Technisch vaardig in het beheer en onderhoud van gebouwen, inclusief kennis van onderhoudsprocedures, systemen en gereedschappen

Waar ga je werken?

Dit scholengemeenschap biedt een breed scala aan opleidingen en leerwegen aan, zowel in het openbaar als bijzonder onderwijs. Dit geeft ouders en leerlingen de mogelijkheid om een school te kiezen die het beste past bij hun voorkeuren en behoeften. Elke school binnen de scholengemeenschap heeft een unieke pedagogisch-didactische aanpak, waardoor leerlingen op maat bediend kunnen worden. Daarnaast is de school goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Werken via Metafoor Onderwijs

Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen en tijdelijke opdrachten in het vo en mbo. Ben je op zoek naar een baan als docent Nederlands? Neem contact op met één van onze recruiters of lees meer over wat Metafoor voor je kan betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wij bieden:

  • Een dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s
  • Een aantrekkelijk salaris in schaal 4, met een maximum van € 2.532 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • Een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving
  • Een tijdelijk dienstverband van 1,0 FTE met uitzicht op een vast dienstverband

Vragen over deze vacature?

Meer weten over onze werkwijze? Dit doen we voor jou! Vragen over vacature Conciërge? Neem contact op met Racha Saja. Solliciteer op de vacature via de oranje button.

Deel deze vacature via socials

Door te klikken op een logo, kun je de vacature delen in jouw netwerk.

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.