Communicatie Specialist in Almere

Nieuw
Regio Almere
MBO, VO
€ 2.500,- tot € 3.500,-, € 3.000,- tot € 4.000,-

Geef vorm aan de nieuwe generatie!

Welke do­cent kun jij je nog her­in­ne­ren, die een be­lang­rij­ke rol speelde in jouw ontwikkeling? Precies dát, dat is waar wij met jou het ver­schil maken in het on­der­wijs. Wij zorgen voor de juiste docent op de juiste plek. Wij zorgen voor duurzame 'matches’ tussen docenten en scholen.

Ben jij een cre­a­tie­ve schrij­ver? Heb jij al ervaring in re­cruit­ment­mar­ke­ting? Wil jij een community bouwen rondom Metafoor Onderwijs en Metafoor Academy? Dan is wer­ken als communicatie specialist bij Me­ta­foor On­der­wijs de volgende stap in jouw loopbaan!

Dit is jouw werkdag

De werkdag start met een korte bespreking van de actuele vacatures. Waar liggen de prioriteiten, wat zijn de doelen vandaag en wie doet welke taken? Jij bent het aanspreekpunt voor zowel sales als re­cruit­ment voor het uit­zet­ten van de va­ca­tu­res. Zodat zij onze opdrachtgevers (scholen) optimaal kunnen helpen bij het vinden van de juiste docenten, en andere onderwijsprofessionals.

Jij informeert je actief over ontwikkelingen op jobportals en social media. En adviseert daarover gevraagd en ongevraagd de Marketing Manager. Zo blijft de strategie van Metafoor Onderwijs continu scherp. Haal je het beste uit jezelf en het team, zorg je voor focus, fa­ci­li­teer je een op­ti­ma­le werk­sfeer en ben je kri­tisch naar je­zelf, col­le­ga’s, klan­ten en het ma­na­ge­ment?

Hoe verloopt de werkdag?


hoe verloopt de werkdag?

Wie ben jij?

Jij bent toe aan spe­ci­a­li­sa­tie in je vak: ­com­mu­ni­ca­tie. Jouw net­werk be­schrijft jou als een vlotte, cre­a­tie­ve schrijver met oog voor detail. De persoon die de ‘employer brand’ uitwerkt in de praktijk. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld in Communicatie of Marketing.

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het opstellen van communicatie- en marketingbeleid en het uitvoeren van activiteiten die daaruit voortkomen

  • Jij bent vaardig met webbeheer en ChatGPT

  • Je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

  • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en kunt goed plannen en organiseren;

  • Bij voorkeur heb je affiniteit met onderwijs

  • En enige kennis van SEO

Wat wij jou bieden?


hier doe je het voor

Wie zijn wij?

Je komt te werken binnen een professioneel en enthousiast team van Metafoor Onderwijs. Als HR strategisch partner voor het vo, vso, mbo en hbo in heel Nederland bieden wij flexibele en structurele oplossingen. De kracht van Metafoor Onderwijs is dat wij in deze hectische en snelle tijd alles met veel aandacht en oog voor kwaliteit verzorgen. Snelheid is belangrijk maar aandacht geven en gaan voor kwaliteit is beter. We zetten gezamenlijk een stap extra voor onze docenten, scholen en collega’s, scheppen duidelijke verwachtingen en zijn open en transparant over de mogelijkheden.

Talentontwikkeling

Metafoor Onderwijs zet in op persoonlijk talent. Wil jij graag blogs schrijven of je verdiepen in de mogelijkheden van AI? Bij Metafoor Onderwijs krijg je alle ruimte om dit talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Je creëert je eigen functie!

Vragen over deze vacature?

Wil je meer weten over de impact die we maken? Heb je inhoudelijke vragen over de vacature communicatie specialist, neem contact op met Sandra Schaft.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Foto

Sandra Schaft

Lees meer

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.