Accountmanager Onderwijs regio randstad

Meerdere functies beschikbaar
Almere
VO, MBO
€ 2.500,- tot € 3.500,-, € 3.000,- tot € 4.000,-

Wat ga je doen?

Geef vorm aan de nieuwe generatie! Welke docent kun jij je nog herinneren en heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuzes die jij hebt gemaakt? Daar maken wij samen met jou het verschil in het onderwijs en geven we vorm aan de toekomstige generatie. Ben jij een creatieve en coachende collega met leidinggevende capaciteiten en vind jij het een uitdaging om samen met jouw team onderwijsinstellingen te ondersteunen, samenwerkingen uit te bouwen en te adviseren op het gebied van strategische personeelsplanning en kwalitatief personeel? Dan is werken als accountmanager onderwijs bij Metafoor Onderwijs jouw nieuwe uitdaging!

Dit is jouw werkdag:

Met een kop koffie of thee start je gezamenlijk de dag op met jouw recruitment team en neem je de vacatures door en bespreek je alle doelen van de dag. Je signaleert proactief behoeftes en stemt af waar de prioriteit ligt. Je bent de eerste vraagbaak in het afstemmen van behoeftes en het signaleren van knelpunten bij jouw klanten en voorziet hen van gedegen advies. Je informeert en rapporteert gevraagd en ongevraagd het management over de stand van zaken omtrent o.a. ontwikkelingen, kansen, vacatures, docenten en klanten. Je ondersteunt en denkt mee met jouw recruitment team om de juiste onderwijsprofessionals te vinden op verschillende (sociale)media, ga je naar netwerkbijeenkomsten, bezoek je congressen en klantbijeenkomsten en plan je afspraken binnen en buiten de deur.

Met jouw enthousiasme weet jij scholen te voorzien van ervaren en kwalitatief personeel en weet je de verbinding te maken tussen scholen en partners in de regio om gezamenlijk op te trekken om in schaarste te voorzien. Je hebt dagelijks contact met scholen, kandidaten, partners en het MKB. Je initieert evaluaties met jouw klanten om onze dienstverlening te verbeteren en samen op te trekken in de uitdagingen waar de branche tegen aan loopt. Je bent nauw betrokken bij het schrijven van aanbestedingen, de implementatie en uitvoering en evaluaties. Tevens spar je met jouw sales team en vertaal je deze naar de marketing en communicatie afdeling over de juiste strategie om jouw klanten te helpen. Door jouw mensenkennis, kennis, kunde en kritische kijk, weet jij precies wat er speelt, welke prioritering nodig is en beïnvloed jij dit proces op een constructieve manier. Daarnaast haal je het beste uit jezelf en jouw team, zorg je voor focus, faciliteer je een optimale werksfeer en ben je kritisch naar jezelf, collega’s, klanten en het management.

werken als accountmanager onderwijs

Wie ben jij?

Jij bent toe aan een volgende stap! Na jaren als senior recruiter te hebben gewerkt in een coördinerende rol of als (medior) accountmanager ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière. Je wilt bijdragen aan kwalitatief onderwijs en zet dit gezamenlijke belang met jouw klanten voorop. Afwisseling is wat je zoekt, waarbij je jouw meerwaarde op het gebied van kennis en kunde optimaal inzet. Jouw netwerk beschrijft jou als een energieke, optimistische en kritisch adviseur die het beste uit zichzelf en zijn/haar omgeving wilt halen. Je coacht, motiveert en begeleidt jouw collega’s met duidelijke doelen. Je bent commercieel ingesteld en bent goed op de hoogte van de wet en regelgeving omtrent HR, de WAB, uitzenden en detacheren. Vooral het onderwijs is de branche waar jij je thuis voelt en waarvoor je een meerwaarde creëert. Je hebt een afgeronde hbo of universitaire opleiding richting HRM, Personeel en Organisatie, (Commerciële) Economie of een ander relevant vakgebied.

  • Minimaal 5 jaar ervaring in de recruitment en/of de uitzendbranche
  • Je beschikt over een SEU-diploma en hebt aantoonbare kennis van de cao ABU, cao mbo en cao vo
  • Je bent in staat om commerciële kansen te zien, zonder aan keiharde sales te doen
  • Dankzij jouw communicatieve vaardigheden en sociale karakter ben je in staat om kansen te creëren en je team mee te nemen in realiseren van doelen

Wat bieden wij jou?

  • Leuke collega’s waar samenwerken en humor centraal staan en waar je veel ruimte krijgt voor inbreng van ideeën;
  • Een moderne werkomgeving met optimale sta-zit werkplek van alle gemakken voorzien( o.a. twee schermen, Surface en smartphone)
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling en ruime mogelijkheden voor professionalisering door het volgen van opleidingen en trainingen middels de KMM Academy en SkillsTown
  • Een tijdelijke overeenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast
  • Een marktconform salaris (tussen €2.500,- en €4.000,- bruto maandsalaris op basis van fulltime) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling.

Wat wij jou bieden?


daar doe je het voor


Talentontwikkeling

Metafoor Onderwijs zet in op persoonlijk talent. Ben jij bijvoorbeeld helemaal thuis in het het inrichten van bedrijfsprocessen, financiële of big data analyses. Of wellicht ligt jouw talent wel in het opzetten van regionale samenwerking op het gebied van opleiden van docenten? Bij Metafoor Onderwijs krijg je alle ruimte om dit talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Je creëert je eigen functie!

Wij zijn wij?

Je komt te werken binnen een professioneel en enthousiast team van Metafoor Onderwijs. Samen met je collega’s bemiddel je personeel voor het vo, vso, mbo en hbo in heel Nederland. De kracht van Metafoor Onderwijs is dat wij in deze hectische en snelle tijd alles met veel aandacht en oog voor kwaliteit verzorgen. Snelheid is belangrijk maar aandacht en gaan voor kwaliteit is beter. We zetten gezamenlijk een stap extra voor onze docenten, scholen en collega’s, scheppen duidelijke verwachtingen en zijn open en transparant over de mogelijkheden.

Vragen over deze vacature Account Manager in Onderwijs?

Wil je meer weten over de impact die we maken? Heb je inhoudelijke vragen over de vacature accountmanager onderwijs, neem contact op met Sandra Schaft.

Deel deze vacature via socials

Deel deze vacature in jouw netwerk, en maak een ander blij met deze baan.

Foto

Sandra Schaft

Lees meer

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.