Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacature docent Nederlands

Het vak Nederlands neemt een prominente rol in binnen de onderwijsprogramma’s van het voorgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. De afgelopen jaren is er in de onderwijsregio’s midden en noord veel vraag naar bevoegde docenten Nederlands. Daartegenover staat een beperkt aanbod. Als bevoegd docent Nederlands heb je dan ook vaak de keuze uit verschillende banen. Maar hoe vind je uit deze verschillende vacatures nou de baan die goed bij je past?

Metafoor Onderwijs heeft een groot netwerk van scholen in het voortgezet onderwijs en mbo. Met deze scholen werken wij vaak al jaren samen. Omdat wij onze opdrachtgevers zo goed kennen, weten we wat er speelt op de afdeling of in het betreffende team. Wat voor docenten er werken, hoe de sfeer is en welke speerpunten er zijn.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan waarbij je direct in dienst komt bij de school? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden of lees wat wij voor je kunnen betekenen (link wat doen wij voor jou) in de zoektocht naar jouw droombaan!

Naast reguliere functies in het voortgezet onderwijs en mbo heeft Metafoor Onderwijs gedurende het schooljaar veel mogelijkheden voor eerste- en tweedegraads bevoegd docenten Nederlands. Zo hebben wij regelmatig tijdelijke vacatures binnen het mbo en het volwassenenonderwijs en zijn wij met regelmaat op zoek naar assessoren voor de mbo-examens Spreken en Gesprekken voeren.

Ben je een ervaren en bevoegd docent Nederlands en wil jij je graag inzetten bij uitval vanwege ziekte, zwangerschapsverlof of ad hoc vertrek van een docent? Of wil je juist aan de slag binnen het volwassenenonderwijs waar werkenden een opleiding volgen op niveau 3 of 4 binnen de gezondheidszorg, welzijn, zakelijke dienstverlening of techniek? Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken!

Hieronder vind je een actueel overzicht van openstaande vacatures voor het vak Nederlands. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Geen nood! Veel van de vacatures die Metafoor Onderwijs ontvangt worden vervuld met docenten die bij ons staan ingeschreven. Dit betekent dat niet alle vacatures voor docent Nederlands op onze website worden gepubliceerd. Wil je voor dit soort vacatures in aanmerking komen? Schrijf je dan in middels een open sollicitatie!

19 vacatures gevonden
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.