MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Onze vacatures

Ben je op zoek naar een baan als docent in het voortgezet onderwijs, het volwassenenonderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC)?

Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan als docent. Bij Metafoor Onderwijs kan je reageren op actuele vacatures.
Daarnaast kunnen we je ook onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten op jouw vakgebied voorstellen.

Beschik je over een eerste of tweede graad lesbevoegdheid, of ben je bijna klaar met je opleiding tot docent ? Dan zijn we op zoek naar jou!

Uitgebreid zoeken

Alle vacatures

Docent Nederlands - Flevoland

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Nederlands en ben je per direct beschikbaar voor 0,4 fte? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MEJN12798

Docent Entree - Regio Dordrecht

Docent Entree gezocht in de regio Dordrecht. Ben je een ervaren docent zorg en welzijn, omgangskunde of Nederlands en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de regio Dordrecht? Lees dan snel...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MECF12796

Docent ISK - Amersfoort

Ben je een ervaren docent ISK of NT2 en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Amersfoort ? Dan komen we graag met je in contact!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MEJN12795

Docent Economie - regio Utrecht

Ervaren 1e graad docent economie gezocht voor een VO-school in de regio Utrecht. Ben jij per 1 december 2017 beschikbaar en heb jij ervaring met het voorbereiden van leerlingen op hun examen?...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#MEGB12794

Docent Nederlands - Amersfoort

Ben jij een ervaren MBO docent Nederlands met 2e graads bevoegdheid en per 1 oktober beschikbaar voor 0,6 fte? Dan zoeken wij jou! 
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#MESA12793

Al onze docentenvacatures

Heeft u hiertussen niet de vacature kunnen vinden die u zoekt? Dan kunt u zich inschrijven voor een vakgebied naar keuze. Klik daarvoor op onderstaande knop.

Inschrijven