MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

Onze vacatures

Ben je op zoek naar een baan als docent in het voortgezet onderwijs, het volwassenenonderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC)?

Metafoor Onderwijs helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan als docent. Bij Metafoor Onderwijs kan je reageren op actuele vacatures.
Daarnaast kunnen we je ook onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten op jouw vakgebied voorstellen.

Beschik je over een eerste of tweede graad lesbevoegdheid, of ben je bijna klaar met je opleiding tot docent ? Dan zijn we op zoek naar jou!

Uitgebreid zoeken

Alle vacatures

Docent retail - Regio Gouda

Ben jij een marketing en sales topper met ruime werkervaring binnen de Retail? Beschik je over een lesbevoegdheid voor de BVE en ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen het Mbo? Dan komen we...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MES13616

Vacature docent Nederlands - Regio Amsterdam

Ben jij een 1e en 2e graad bevoegd docent Nederlands in de regio Amsterdam? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#ME13612

Loopbaancoach - Regio Amsterdam

Ben jij een 2e graad bevoegd docent en/of Loopbaancoach, die breed inzetbaar is binnen het domein Entree en pedagogisch sterk? Lees dan snel verder.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MESA13613

Docent Natuurkunde - Regio Almere

Op dit moment zijn we op zoek naar een docent Natuurkunde. Ben jij op korte termijn beschikbaar voor circa 32 uur per week en heb je ervaring met de doelgroep vmbo-leerlingen? Dan zijn we op zoek...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MENH13615

Docent Welzijn - regio Zaandam

Ben jij een docent Welzijn die per 1 februari 2019 beschikbaar is voor 0,2 fte per week voor het mbo in de regio Amsterdam? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA13607

Docent muziek - regio Amsterdam

Docent muziek gezocht die graag aan de slag wil binnen het mbo! Heb je affiniteit met pedagogisch werk en wil je graag jouw passie en ervaring op het gebied van muziek delen? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#ME13610

Docent Muziek - Utrecht

Ben jij een 2e graad bevoegd docent voor het vak Muziek en per direct beschikbaar voor 0,7 fte per week? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MEJT13608

Docent Entree - Regio Amsterdam

Ben jij een 2e graad bevoegd docent, die breed inzetbaar is binnen het domein Entree en pedagogisch sterk? Lees dan snel verder.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MEJT13605

Docent Geschiedenis - Regio Utrecht

Ben jij een ondernemende en ontwikkelingsgerichte docent geschiedenis (in opleiding) en ben je op zoek naar een baan in de binnenstad van Utrecht? Lees dan snel verder over deze uitdagende functie!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MEGB13611

Docent Frans - Regio Kampen

Heb je affiniteit met de doelgroepen mavo, havo, vwo en ben je op korte termijn voor circa 0,5 fte beschikbaar als docent Frans? Dan zijn we op zoek naar jou!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MENH13606

Docent VAP - Regio Dordrecht

Docent VAP gezocht voor een kleinschalige en groene school voor Vmbo in de regio Dordrecht! Ben jij nog op zoek naar een uitdagende en reguliere baan waar je lessen verzorgt zoals koken...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MESA13599

Docent wiskunde - omgeving Leiden

Beschik je over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Wiskunde, weet je het maximale uit jouw leerlingen te halen en ben jij op korte termijn beschikbaar? Lees dan snel meer over deze...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MES13556

Docent Meubelmaker - Regio Rotterdam

Ben jij een docent met ervaring als meubelmaker, (scheeps)interieurbouwer of machinaal houtbewerker? Dan zijn wij op zoek naar naar jou! Lees snel verder voor meer informatie!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MEGB13600

Docent Economie - Regio Den Haag

Heb je ruime werkervaring op het gebied van economie/m&o en beschik je over een 1e graad lesbevoegdheid? Lees dan snel meer over deze uitdagende baan in het voortgezet onderwijs!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MENH13602

Docent M&O - Regio Den Haag

Beschik je over een 1e graad lesbevoegdheid en heb je ervaring met lesgeven in de vakgebieden economie/m&o in het voortgezet onderwijs? Lees dan snel verder.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MENH13601
Zoekcriteria

Al onze docentenvacatures

Heeft u hiertussen niet de vacature kunnen vinden die u zoekt? Dan kunt u zich inschrijven voor een vakgebied naar keuze. Klik daarvoor op onderstaande knop.

Inschrijven