MENU

Vacatures onderwijs Alkmaar

Ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd? Dan is Metafoor Onderwijs op zoek naar jou. In de regio Alkmaar zijn we op zoek naar docenten voor het voortgezet onderwijs (vo), middelbaar beroepsonderwijs (mbo), speciaal onderwijs en volwassenenonderwijs (vavo). Schrijf je bij ons in en wij stellen je voor bij scholen in de regio Alkmaar.

 • Vacatures van het vo tot het vavo
 • Regelmatig persoonlijk contact
 • Werken als uitzendkracht, zzp’er of in loondienst
 • Breed netwerk aan scholen

Inschrijven Bel 0320 - 22 99 49

Aanbod vacatures onderwijs Alkmaar

Docent Applicatieontwikkeling (0,8 fte) - Haarlem

Applicatieontwikkelaar en wil je de overstap maken naar het onderwijs? Wij zoeken een docent Applicatieontwikkeling in de regio Haarlem voor 0,8 fte. Lees snel verder!
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN13961

Docent Applicatieontwikkeling (0,6 - 1,0 fte) - Haarlem

Applicatieontwikkelaar en wil je de overstap maken naar het onderwijs? Wij zoeken een docent Applicatieontwikkeling in de regio Haarlem voor 0,6 - 1,0 fte. Lees snel verder!
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN13960

Docent Rekenen - Regio Utrecht

Ben jij een ervaren docent rekenen, ? Wij hebben een baan voor je binnen het mbo in de regio Utrecht.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MENL13951

Docent rekenen (0,2 fte) - Regio Utrecht

Docent rekenen gezocht die graag voor maximaal 7 lesuren in de week aan de slag wil binnen het mbo in de regio Utrecht! Heb je ruime ervaring met het verzorgen van rekenlessen binnen het mbo...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN13946

Docenten Frans (0,9 fte) - Regio Amsterdam

Docent Frans gezocht voor een kleinschalige groene school in de regio Amsterdam!  Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO? Lees dan...
Gepubliceerd: 02-07-2019
Referentie nr:#MEJN13927

Docent Wiskunde ( 0.3 FTE) - Regio Den Haag

Ben jij een 2e graads docent Wiskunde uit de regio Den Haag en ben je voor het nieuwe schooljaar voor 0.3 FTE beschikbaar? Lees dan snel even verder, want wij zijn op zoek naar jou! 
Gepubliceerd: 01-07-2019
Referentie nr:#MEAP13920

Docent Motorvoertuigentechniek (0,8 fte) - Amersfoort

Docent motorvoertuigentechniek gezocht in de regio Amersfoort! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen het Mbo voor 0,8 fte in de regio Amersfoort? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 01-07-2019
Referentie nr:#MEJN13919

Docent PIE (1,0 fte) - regio Amsterdam

Vind je het een mooie uitdaging om vmbo-leerlingen kennis te laten maken met diverse aspecten van Produceren, Installeren en Elektrotechniek (PIE). Lees hier dan snel meer over deze vacature!
Gepubliceerd: 28-06-2019
Referentie nr:#MEJN13913

Docent Engels ( 0.2 fte) - Regio Utrecht

Heb jij ervaring als docent Engels in het MBO onderwijs en ben je beschikbaar voor het nieuwe schooljaar? Dan komen wij heel erg graag met jou in contact! 
Gepubliceerd: 27-06-2019
Referentie nr:#MEAP13904

Docent economie (0,4 fte) - Regio Utrecht

Wil je graag vmbo en mavo leerlingen stimuleren om mondige burger te worden die in staat zijn zelfstandig een oordeel te vormen en ben jij docent economie? Dan is dit de baan voor jou!...
Gepubliceerd: 27-06-2019
Referentie nr:#MEZI13903

Docent Nederlands - Regio Utrecht

Heb jij een passie voor het vak Nederlands, beschik je over een lesbevoegdheid en lijkt het jou leuk om de leerlingen van het mbo beste uit zichzelf te laten halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 27-06-2019
Referentie nr:#MES13900

Docent PIE (0,7 fte) - regio Amsterdam

In deze functie laat jij vmbo-leerlingen kennismaken met diverse aspecten van Produceren, Installeren en Elektrotechniek (PIE). Lijkt dit je wat? Lees hier dan snel meer over deze vacature!
Gepubliceerd: 20-06-2019
Referentie nr:#MEJN13891

Docent Podiumtechniek (0,4 fte) - Regio Utrecht

Wil je mee bouwen aan de opleiding Podium en Evenemententechniek en studenten voorbereiden op de hoge eisen van de praktijk? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 13-06-2019
Referentie nr:#MEAP13877

Docent wiskunde (0,6 - 0,8 fte) - Regio Den Haag

Ben je een docent wiskunde eerstegraads en wil je graag ervaring opdoen met examenklassen havo en vwo? Weet jij elke dag het maximale uit jouw leerlingen te halen? Lees dan meer over de vacature...
Gepubliceerd: 13-06-2019
Referentie nr:#MECF13874

Docent Entree - Regio Alkmaar

Ervaren docent gezocht voor het verzorgen van lessen Nederlands, rekenen en loopbaan & burgerschap binnen de afdeling Entree! Sta je stevig in jouw schoenen en ben je op zoek naar...
Gepubliceerd: 07-06-2019
Referentie nr:#MENL13872

Solliciteer op vacatures docent Alkmaar

De gemeente Alkmaar heeft veertien scholen in het (speciaal) voortgezet onderwijs en twee onderwijsinstellingen in het middelbaar beroepsonderwijs. We hebben een groot netwerk in de regio Alkmaar. Voor jou als docent biedt dit ruime loopbaanmogelijkheden. Woon je niet in Alkmaar? Geen probleem. Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer!

Werkgebied vacatures onderwijs Alkmaar

Wanneer je aan de slag gaat als docent in de regio Alkmaar kan Metafoor Onderwijs je inzetten voor diverse steden:

 • Den Helder
 • Hoorn
 • Schagen
 • Zaandam
 • Uitgeest
 • Beverwijk
 • IJmuiden
 • Assendelft
 • Heerhugowaard
 • Heemskerk

 

Ontvang als eerste vacatures docent Alkmaar

Schrijf je snel en vrijblijvend in om de nieuwste vacatures als eerst te ontvangen. Metafoor Onderwijs heeft het hele jaar door nieuwe parttime- en fulltimevacatures in het onderwijs. Onze recruiters nemen die graag met je door. Neem contact met ons op om je te oriënteren op jouw loopbaanmogelijkheden in het onderwijs.

Inschrijven Contact
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.