MENU

Vacatures onderwijs Alkmaar

Ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd? Dan is Metafoor Onderwijs op zoek naar jou. In de regio Alkmaar zijn we op zoek naar docenten voor het voortgezet onderwijs (vo), middelbaar beroepsonderwijs (mbo), speciaal onderwijs en volwassenenonderwijs (vavo). Schrijf je bij ons in en wij stellen je voor bij scholen in de regio Alkmaar.

 • Vacatures van het vo tot het vavo
 • Regelmatig persoonlijk contact
 • Werken als uitzendkracht, zzp’er of in loondienst
 • Breed netwerk aan scholen

Inschrijven Bel 0320 - 22 99 49

Aanbod vacatures onderwijs Alkmaar

Docent bedrijfseconomie (1,0 fte) - Regio Leiden

Wij zijn op zoek naar een docent bedrijfseconomie tot het einde van het schooljaar! Lees snel verder voor voor meer informatie!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MECF14283

Docent Duits (0,2 fte) - Regio Amersfoort

Ben jij die docent duits die het leuk vind binnen het Mbo les te geven reageer dan snel.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MENL14282

Docent NT2 (0,15 fte) - omgeving Amsterdam

Ervaren docent NT2 gezocht voor een ROC in de regio Noord-Holland. Beschik je over een NT2-certificaat en ben je per 18 november 2019 beschikbaar op de maandagavond en dinsdagochtend? Lees dan...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN14276

Docent economie (0,5 fte) - Regio Utrecht

Wil je graag vmbo en mavo leerlingen stimuleren om mondige burgers te worden die in staat zijn zelfstandig een oordeel te vormen en ben jij docent economie? Dan is dit de baan voor jou!...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MENL14273

Docent Techniek (0,6 fte) - Regio Utrecht

Wil jij graag jouw kennis en kunde van het vak techniek overbrengen op leerlingen in het VMBO en Mavo? Dan komen wij graag in contact met jou!   
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN14159

Docent Engels(0,2 fte) - Amersfoort

Ben jij als docent Engels per direct voor ongeveer 2 dagen in de week beschikbaar voor een mbo school in het midden van het land? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 07-11-2019
Referentie nr:#MENL14270

Docent bedrijfsadministratie (0,8-1,0 FTE) - Regio Den Haag

Ben je een ( bevoegd) docent met recente kennis van bedrijfs administratieve processen? Dan komen wij heel erg graag met je in contact! 
Gepubliceerd: 07-11-2019
Referentie nr:#MEAP14268

Docent Spaans (0,2fte) - Regio Utrecht

Voor een hotelschool in de regio Amersfoort zijn wij op zoek naar een docent Spaans. Beschik jij over een onderwijsbevoegdheid reageer dan op deze vacature.
Gepubliceerd: 07-11-2019
Referentie nr:#MENL14267

Docent Entree (0,3 fte) - regio Amsterdam

Ben jij een een bevlogen docent met een sterke persoonlijkheid, die affiniteit heeft met het Entree onderwijs en in het bezit van een lesbevoegdheid? Lees dan verder!
Gepubliceerd: 06-11-2019
Referentie nr:#MESA14263

Docent Logistiek (0,6 - 1,0 FTE ) - Regio Leiden en regio Aalsmeer

Ben jij beschikbaar als docent groothandel, logistiek en Economie en ben jij bereid om op 2 locaties te werken, waaronder regio Leiden en regio Aalsmeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!!
Gepubliceerd: 31-10-2019
Referentie nr:#MERS14253

Docent Nederlands (1 fte) - Regio Den Haag

Voor een duurzame groene school in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Docent Nederlands voor 1 fte. Beschik jij over een tweedegraads lesbevoegdheid, spreekt de doelgroep vmbo-leerlingen...
Gepubliceerd: 30-10-2019
Referentie nr:#MESA14249

Docent Autotechniek (0,5 fte) - Regio Utrecht

Ben jij een enthousiaste professional binnen de autotechniek en heb je ervaring in het onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Gepubliceerd: 28-10-2019
Referentie nr:#MENL14244

Docent natuurkunde / wiskunde (0,8 fte) - Regio Amsterdam

Docent Wiskunde & Natuurkunde gezicht in de regio Amsterdam!  Ben jij tijdelijk beschikbaar en wil je jouw ervaring inzetten om de opleiding verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 25-10-2019
Referentie nr:#MERS14242

Docent Nederlands (0,4 fte) - Regio Utrecht

Ben jij die docent Nederlands die het leuk vind om les te geven  binnen een uiterlijke verzorging omgeving? dan zoeken wij jou en  reageer dan snel!
Gepubliceerd: 17-10-2019
Referentie nr:#MENL14227

Docent Nederlands (0,8 fte) - Regio Den Haag

  Sta je stevig in je schoenen, heb je affiniteit met de doelgroep vmbo basis kader en beschik je over een lesbevoegdheid voor het vak nederlands? Voor een kleinschalige groene school in...
Gepubliceerd: 17-10-2019
Referentie nr:#MENL14226

Solliciteer op vacatures docent Alkmaar

De gemeente Alkmaar heeft veertien scholen in het (speciaal) voortgezet onderwijs en twee onderwijsinstellingen in het middelbaar beroepsonderwijs. We hebben een groot netwerk in de regio Alkmaar. Voor jou als docent biedt dit ruime loopbaanmogelijkheden. Woon je niet in Alkmaar? Geen probleem. Alkmaar is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer!

Werkgebied vacatures onderwijs Alkmaar

Wanneer je aan de slag gaat als docent in de regio Alkmaar kan Metafoor Onderwijs je inzetten voor diverse steden:

 • Den Helder
 • Hoorn
 • Schagen
 • Zaandam
 • Uitgeest
 • Beverwijk
 • IJmuiden
 • Assendelft
 • Heerhugowaard
 • Heemskerk

 

Ontvang als eerste vacatures docent Alkmaar

Schrijf je snel en vrijblijvend in om de nieuwste vacatures als eerst te ontvangen. Metafoor Onderwijs heeft het hele jaar door nieuwe parttime- en fulltimevacatures in het onderwijs. Onze recruiters nemen die graag met je door. Neem contact met ons op om je te oriënteren op jouw loopbaanmogelijkheden in het onderwijs.

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.