Vacatures ondersteundende functies

Wanneer iemand vraagt wat voor werk je doet, en jij aangeeft dat je in het onderwijs werkt, vragen ze doorgaans in welk vak je les geeft. Maar er zijn uiteraard, naast docent, nog zo veel meer functies binnen het onderwijs. Sterker nog zonder het onderwijs ondersteunend personeel kan geen enkele school functioneren.

Zonder de assessor, examinator, surveillant of waarnemer zijn toetsen en examens niet af te nemen en niet na te kijken. Wie begeleidt de leerling of student zonder de studentadviseur of studieloopbaanadviseur? De werkdruk van menig docent wordt binnen de perken gehouden door de onderwijsassistent en de school zou altijd een rommel zijn zonder de conciërge. Maar ook de administratief medewerker A en de marketing medewerker zijn onmisbare schakels aan de ‘’achterkant’’ van elke school.

Van onze partners krijgen wij regelmatig vacatures voor onderwijs ondersteunend personeel binnen. Van receptionist tot SLB’er en van intaker tot administratief medewerker B. In zowel het mbo als het vo. Bij ons vind je het gehele jaar door een gevarieerd vacatureaanbod voor onderwijs ondersteunende functies.

Ben jij een gepassioneerde onderwijs ondersteuner, maar staan hieronder geen passende vacatures? Geen nood! Stel je dan aan ons voor middels een open sollicitatie. Na een persoonlijke kennismaking wij houden jou op de hoogte van passende vacatures!

8 vacatures gevonden
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.