MENU

Vacatures docent Zwolle

De nieuwste docent vacatures in Zwolle vind je bij Metafoor Onderwijs.

Vanuit Almelo, Assen of Heerenveen ben je met de intercity binnen 45 minuten in Zwolle. Deze centraal gelegen stad staat al jaren bekend om haar hoge onderwijskwaliteit. Wil je jouw kennis en ervaring inzetten in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, speciaal onderwijs of volwassenenonderwijs? Bekijk dan snel onze onderwijsvacatures in Zwolle en omgeving.

Inschrijven Bel 0320 - 22 99 49

Aanbod vacatures docenten regio Zwolle

vacature Docent Nederlands (0,7 fte) - regio Utrecht

Ben jij bevoegd docent Nederlands en beschikbaar voor een mbo in het midden van het land? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN13958

Docent Haarverzorging(0,6 fte) - Regio Zwolle

Ben jij docent haarverzorging en beschik jij over een  minimale tweedegraads onderwijsbevoegdheid, lees dan snel verder.
Gepubliceerd: 09-07-2019
Referentie nr:#MENL13942

Docent SIGN (0,4 fte) - regio Amersfoort

Ben jij een bevoegd docent of nog studerend hiervoor, die beschikt over ervaring met het bestickeren en wrappen van auto's en ben je beschikbaar voor 0,4 fte in het nieuwe schooljaar? Lees dan...
Gepubliceerd: 05-07-2019
Referentie nr:#MEJN13936

Docent Motorvoertuigentechniek (0,8 fte) - Amersfoort

Docent motorvoertuigentechniek gezocht in de regio Amersfoort! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen het Mbo voor 0,8 fte in de regio Amersfoort? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 01-07-2019
Referentie nr:#MEJN13919

Docent mobiliteit en transport (0,5 - 0,8 fte) - Regio Zwolle

In deze functie laat jij vmbo-leerlingen kennismaken met diverse aspecten van techniek en logistiek. Lijkt dit je wat? Lees hier dan snel meer over deze vacature!
Gepubliceerd: 20-06-2019
Referentie nr:#MENH13889

Docent veehouderij (0,8 fte) - Regio Utrecht

Docent veehouderij gezocht die graag van start gaat op een kleine vmbo-school waar (bijna) iedereen elkaar kent. Heb je affiniteit met "groen" en ben je per direct beschikbaar voor 0,8...
Gepubliceerd: 30-04-2019
Referentie nr:#MENL13827

Accountmanager onderwijs - Almere

Wij zoeken een relatiegerichte accountmanager. Keiharde sales is niet jouw doel, maar een goede relatie met jouw accounts (grotere mbo’s en scholengemeenschappen) wél. Je ziet...
Gepubliceerd: 16-04-2019
Referentie nr:#MEJN13819

Strategisch Recruiter Onderwijs - Almere

Wij zoeken een recruiter die op strategisch niveau meedenkt met de onderwijsinstelling. Onderwijsinstellingen kampen met tekorten. Daarom is het jouw uitdaging als Strategisch Recruiter Onderwijs...
Gepubliceerd: 16-04-2019
Referentie nr:#MEJN13818

Senior Recruiter - Almere

Wij zoeken een Senior Recruiter, die in staat is om overzicht te bewaren, rustig te blijven in hectische momenten en de juiste talenten samenbrengt. Wat een docent voor de klas doet, doe jij als...
Gepubliceerd: 16-04-2019
Referentie nr:#MEJN13817

De voordelen van werken als docent in Zwolle

In deze historische Hanzestad is maar liefst 30% van de inwoners jonger dan 25 jaar. Met 5 mbo colleges en 25 middelbare scholen is Zwolle daarom met recht dé onderwijsstad van Noord-Oost-Nederland. De scholen in Zwolle staan landelijk zeer goed aangeschreven en voeren het predicaat excellent onderwijs. En ‘groei kent geen grenzen in Zwolle’, dus bouw hier aan je toekomst!

Werkgebied docenten Zwolle

Wanneer je kiest voor een onderwijsbaan in de regio Zwolle gaan wij voor je op zoek naar een passende werkplek in de steden:

 • Kampen
 • Lelystad
 • Apeldoorn
 • Deventer
 • Harderwijk
 • Drachten
 • Almelo
 • Meppel
 • Slaghoorn
 • Dalfsen
 • Amersfoort

 

Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs en benut jouw kwaliteiten!

Met een van onze recruiters ga je op zoek naar een parttime of fulltime onderwijsbaan die past bij jouw wensen. Neem contact met ons op of schrijf je in. Wij willen jou graag leren kennen en je op weg helpen naar jouw droombaan.

Inschrijven Contact
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.