Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

vacature categorie

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures docent Wiskunde

Wiskunde is overal. Veel mensen zien dat niet. Toch is Wiskunde onmisbaar. Wiskunde is de taal waarmee de complexe werkelijkheid zich laat ontrafelen. Hoe meer Wiskunde iemand beheerst, hoe beter het is. Helaas zouden veel mensen het vak Wiskunde laten vallen, als dat kon. Veel mensen vinden Wiskunde moeilijk. Kun jij dit helpen veranderen? Spreek jij Wiskunde?


Direct naar vacatures

Wiskunde is de taal van de wereld

De wereld bestaat uit Wiskunde

Wiskunde is de taal van Moeder Natuur. Van het allerkleinste tot de allergrootste dingen, ze laten zich allemaal vatten in codes en formules. Wiskunde is de taal van de wereld. Wie Wiskunde leert ‘spreken’, ontwikkelt een blik waarmee je door zaken heen leert kijken. Denk aan de filmklassieker The Matrix, waarin de hoofdpersoon ontdekt dat alles om hem heen bestaat uit enen en nullen en dat hij zelf een keuze heeft om dat te willen zien of niet.

Wiskundigen werken met superkrachten

Wiskundigen doen hun best om zaken te ontwikkelen die niet direct toepasbaar en praktisch te zijn. Dit doen ze om verder te reiken. Daarmee ontwikkelen zij als het ware superkrachten. Wiskunde is uitermate nuttig. Om te begrijpen wat een hypotheek écht is, op reis de verwachte aankomsttijd uit te rekenen of om een raket naar de maan te ontwikkelen. Herken jij dat? Dan ben jij een Wiskundige.

Schrijf je in met een..

open sollicitatie

(binnen 24 uur reactie)

Vacatures voor docenten Wiskunde zijn talrijk

Metafoor Onderzoek werft docenten Wiskunde

Beschik jij over een 1e-graads of 2e-graads lesbevoegdheid voor het vak Wiskunde? Zit je in de eindfase van de opleiding tot docent Wiskunde? Ben jij vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd, heb je recente werkervaring binnen het onderwijs en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we, voor vacatures docent Wiskunde op zoek naar jou!

Ben jij binnenkort beschikbaar?

Ben jij (binnenkort) afgestudeerd in Wiskunde? Heb jij (bijna) een lesbevoegdheid? Zoek je een baan als docent Wiskunde in het VO of in het MBO? Ben jij op zoek naar een plek waar je veel kunt leren als docent of wil je juist graag het maximale presteren met eindexamenklassen? Graag helpen wij jou zoeken naar de baan die bij jou past. Wij houden rekening met de fase van jouw loopbaan.

Wist jij dat?
 • jij met een 2e graads bevoegdheid een schooljaar lang 1e graads mag lesgeven
 • jij als student van een lerarenopleiding 5 maanden tot 2 jaar mag lesgeven, naast je studie
 • jij als zij-instromer zonder lesbevoegdheid tot 2 jaar mag lesgeven in het VO

 • Meer informatie over situaties waarin jij zonder (passend) diploma toch mag lesgeven vind je hier.

  Op zoek naar vacatures voor docent Wiskunde?

  Wij zoeken actief naar jouw nieuwe baan

  Metafoor Onderwijs helpt jou graag om jouw droombaan te vinden. Je kunt bij Metafoor Onderwijs reageren op actuele vacatures docent Wiskunde. We nemen direct contact op om te horen wat jouw wensen zijn. En kunnen jou actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten voorstellen. Wil jij weten hoe wij werken?

  Rekenles geven, iets voor jou..?

  vacatures docent rekenen


  Starters, zij-instromers en herintreders zijn ook welkom

  Het personeelstekort in het onderwijs is groot, zowel in het VO als in het MBO (docent Rekenen). Daarvoor bestaan geen gemakkelijke oplossingen. Toch is het belangrijk om zonder vertraging te werken aan oplossingen. Starters, zij-instromers en herintreders zijn deel van die oplossing. Wij maken graag kennis met mensen in deze doelgroepen. En bieden een speciaal programma, waar jij kunt instromen.

  Hoeveel vacatures docent Wiskunde staan momenteel open?
7 vacatures gevonden

Geef jij les in een ander bètavak?

Via deze 3 knoppen vind je vacatures voor docenten die lesgeven in andere bètavakken.


DOCENT NATUURKUNDE

DOCENT SCHEIKUNDE

DOCENT BIOLOGIE


Filter vacatures