Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor docenten Verpleegkunde

Nederland vergrijst. We leven steeds langer, helaas niet altijd in goede gezondheid. Het aantal vacatures in verschillende takken van de zorg verdubbelde in 3 jaar tijd. Wie verzorgt de mensen die zorg nodig hebben?

Het is van groot belang dat meer verpleegkundigen worden opgeleid in het middelbaar beroepsonderwijs. Het aantal vacatures docent Verpleegkunde groeit hard. Ligt hier een uitdaging voor jou?


Direct naar vacatures

Studenten Verpleegkunde hebben een docent nodig

Wat moeten de studenten leren?

Als verpleegkundige maak je het verschil voor mensen die tijdelijk of permanent niet (volledig) voor zichzelf kunnen zorgen. Om dat te kunnen doen moet je lichamelijk in goede conditie zijn, vaardig kunnen communiceren en geduldig met mensen kunnen omgaan. Flexibel en stabiel zijn. En de handelingen juist kunnen verrichten. Deze combinatie van eisen vergt een beroepsopleiding.

Wist jij dat?

 • jij zonder lesbevoegdheid instructie mag geven in het MBO
 • jij met een Mastertitel college en werkgroepen kunt geven in het HBO
 • jij als zij-instromer 2 jaar mag lesgeven in het VO, met een verlenging van 2 jaar
 • Wat betekent een docent Verpleegkunde voor studenten?

  Om studenten voor te bereiden, op het dagelijks uitoefenen van dit bijzondere beroep, zijn speciale mensen nodig. Als docent of instructeur Verpleegkunde moet je zaken goed kunnen uitleggen, de juiste accenten leggen en de specifieke handelingen goed kunnen demonstreren. Ook moet je kunnen toetsen en observeren. Hebben de studenten het begrepen? Kunnen ze het werk aan?

  Schrijf je in met een..

  OPEN SOLLICITATIE

  (binnen 24 uur reactie)

  Ben jij al docent Verpleegkunde?

  Of wil jij graag docent Verpleegkunde worden?

  Wij hebben een aantal interessante vacatures bij onderwijsinstellingen voor middelbaar beroepsonderwijs, waar jij jouw kennis en verpleegtechnische vaardigheden kunt overbrengen op de jongste generatie verzorgenden en verpleegkundigen. Heb jij ruime werkervaring in verpleeg- en verzorgingshuizen, in een algemeen ziekenhuis of in een psychiatrische instelling en een passie voor gezondheidszorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Heb jij ervaring met Verpleegkunde?

  Verpleegkundige is in Nederland een wettelijk beschermde titel. Een verpleegkundige geeft verpleegkundige zorg. Het gaat om persoonlijke verzorging zoals wassen, aankleden en verschonen, wondverzorging en verpleegtechnische handelingen: bijvoorbeeld het inbrengen van een sonde of een katheter. Om les te geven aan de beroepsopleiding Verpleegkunde als docent Verpleegkunde, moet je aan de volgende eisen voldoen:

  • in bezit zijn van een geldige BIG
  • beschikken over een diploma HBO Verpleegkunde
  • werkervaring hebben in VVT, AZ en/of GGZ
  • Kunnen wij jou helpen zoeken?

   Zit jouw droombaan er niet tussen? Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacature docent Verpleegkunde die aansluiten bij jouw kwaliteiten en wensen. We zoeken naar een tijdelijke of vaste functie. Wij kunnen jou onder de aandacht brengen bij scholen in ons netwerk. Zodat jij gevraagd wordt een uitdaging die écht bij jou past.

   Wil jij graag direct aan de slag?

   Ben je op zoek naar een nieuwe baan, waarbij je direct in dienst komt van de school? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden of lees wat wij voor jou kunnen betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan!

   Hoeveel vacatures docent Verpleegkunde staan momenteel open?
2 vacatures gevonden

Lesgeven in een ander zorgvak?

Via deze 2 knoppen vind je vacatures voor docenten die lesgeven in andere zorgvakken.

DOCENT OMGANGSKUNDE

DOCENT ZORG & WELZIJN

Filter vacatures