MENU

Vacatures docent Utrecht

Docent worden in Utrecht? Bekijk de nieuwste onderwijsvacatures bij Metafoor Onderwijs.

Utrecht ligt niet alleen heel aantrekkelijk, deze stad is ook een van de belangrijkste economische steden van Nederland. De grootste groep werkgevers zit hier in het onderwijs. Dit biedt jou als docent ruime mogelijkheden! Bekijk de onderwijsvacatures in Utrecht en omgeving binnen het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, speciaal onderwijs en volwassenenonderwijs.

Inschrijven Bel 0320 - 22 99 49

Aanbod vacatures docenten regio Utrecht

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Docent Nederlands (1,2 fte) - Apeldoorn

Ben jij als docent Nederlands in staat om per direct Nederlandse lessen op afstand te verzorgen aan de studenten van niveau 2 van de welzijnsopleidingen? Reageer dan snel!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MEJN14572

Medewerker Examenbureau en Studentenverzuim administratie (0,6 FTE) - Regio Utrecht

Word jij enthousiast om verantwoordelijk te zijn voor het proces van examinering en diplomering? Dan zoeken wij jou! Als medewerker examenbureau en studentenverzuim ga je aan de slag bij een te gek...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MENL14569

Docent Entree ( 0,6 - 1,0 FTE ) - Regio Gouda

Ben jij een ervaren docent Entree onderwijs, die per direct beschikbaar is voor 0,6 - 1,0 fte in de regio Gouda en of Zoetermeer? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#MESA14568

Docent Applicatieontwikkeling (0,8 – 1,0 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij een docent Applicatieontwikkeling of heb jij ruime ervaring opgedaan als applicatie software ontwikkelaar en wil je praktijkervaring overbrengen aan studenten van het mbo? Lees dan...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#MEAP14567

Leerkracht Speciaal Basisonderwijs (0,8 fte) - Ede

Jeuken je handen om aan de slag te gaan in het speciaal basisonderwijs, heb je daar ervaring in en ben je beschikbaar voor minimaal 4 dagen in de week? Dan is dit je kans!
Gepubliceerd: 20-03-2020
Referentie nr:#MEJN14561

Docent Frans (0,4 FTE) - Regio Dordrecht

Ben je een docent Frans en nog op zoek naar een uitdagende baan voor 0,4 FTE in de omgeving van Dordrecht? Dan komen we met je in contact!
Gepubliceerd: 10-03-2020
Referentie nr:#MES14556

Docent verpleegkunde (0,1 FTE) -

Ben je een docent verpleegkunde en nog opzoek naar een uitdagende baan in Utrecht? Dan komen we graag met je incontact!
Gepubliceerd: 09-03-2020
Referentie nr:#MEDV14552

Docent Palliatieve zorg - Regio Utrecht

Ben jij een professional op het gebied van palliatieve zorg en vind je het belangrijk om deze kennis over te dragen aan verpleegkundigen en verzorgenden? Dan komen wij heel erg graag in contact met...
Gepubliceerd: 09-03-2020
Referentie nr:#MEAP14551

Docent Nederlands (0,6 fte) - regio Rotterdam

Ben jij een ervaren docent Nederlands voor het vmbo met affiniteit in de groensector en op zoek naar een reguliere baan in de regio Rotterdam, kijk dan snel verder!
Gepubliceerd: 05-03-2020
Referentie nr:#MEJN14546

Docent Nederlands - Utrecht

Ben jij docent Nederlands en heb je een fascinatie voor de gezondheidszorg en ben je per direct beschikbaar voor minimaal twee dagen per week? Check dan deze vacature!
Gepubliceerd: 05-03-2020
Referentie nr:#MES14542

Docent Economie ( 0,2 fte) - Regio Utrecht

Weet jij alles van consumptie, arbeid en productie en internationale ontwikkelingen? en wil jij jouw kennis delen met vmbo/mavo klassen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Gepubliceerd: 05-03-2020
Referentie nr:#MEAP14540

Docent Bedrijfswagentechniek ( 0,2 fte) - Harderwijk

Ben jij een ervaren docent of instructeur Bedrijfswagentechniek en per direct beschikbaar op maandagochtend en woensdag? dan ben ik op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 02-03-2020
Referentie nr:#MEJN14534

Docent Nederlands (0,6 FTE) - Regio Den Haag

Ben jij een enthousiaste docent Nederlands uit de regio Den Haag en ben je tot het einde van het schooljaar beschikbaar? Aarzel dan niet, want wij komen heel graag in contact met jou! 
Gepubliceerd: 13-02-2020
Referentie nr:#MEAP14497

docent Bouwmanagement (0,4 fte) - regio Amersfoort

Werkzaam in de bouw als projecmanager en beschikbaar als docent voor 2 dagen in de week bij een mbo in de regio Amersfoort? Wij zoeken jou!
Gepubliceerd: 12-02-2020
Referentie nr:#MENL14495

Docent Mens en techniek (0,05 FTE) - Regio Amersfoort

Ben je een ervaren docent aardrijkskunde, biologie of maatschappijleer en heb je affiniteit met het basisonderwijs? Dan hebben wij een leuke tijdelijke baan voor je binnen het mbo in de regio...
Gepubliceerd: 06-02-2020
Referentie nr:#MENL14476

De voordelen van werken als docent in Utrecht

Het aantal vacatures in Utrecht stijgt en het lerarentekort wordt steeds groter. Daarom heeft de gemeente Utrecht het actieplan lerarentekort Utrecht geïntroduceerd.  Utrecht wil binnen vier jaar het lerarentekort aanpakken. En investeert in het opleiden van (nieuwe) docenten, zij-instromers en anderstaligen. Tevens schenkt Utrecht aandacht aan de woningmarkt voor docenten in deze regio.

Werkgebied docenten Utrecht

Wanneer je kiest voor een onderwijsbaan in de regio Utrecht gaan wij voor je op zoek naar een passende werkplek in de steden:

 • Woerden
 • Amsterdam
 • Almere
 • Zeist
 • Houten
 • Nieuwegein
 • Amersfoort
 • Hilversum
 • Veenendaal
 • Breukelen
 • Maarssen

 

Sluit je aan bij ons onderwijsnetwerk

En schrijf je in! Ons team van onderwijsrecruiters gaat actief voor jou op zoek en stopt pas als wij een passende oplossing voor je hebben. Wij besteden persoonlijke aandacht aan jouw wensen en kwaliteiten. Wij zijn verbonden aan een groot scholennetwerk in de regio Utrecht en bieden (toekomstige) docenten en zij-instromers een vaste of tijdelijke baan in het onderwijs.

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.