Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor docenten Techniek

De techniekwereld is enorm en constant in beweging. Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs is het een hele uitdaging om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Jij kunt hen hierin begeleiden en ze meenemen in de 7 werelden van techniek. Ze laten zien en ervaren dat techniek overal is!

Beschik je over een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid en ben je op zoek naar een leuke baan in het voortgezet onderwijs?
Via Metafoor Onderwijs kun je aan de slag als docent Techniek in het vmbo of binnen havo/vwo!

De behoefte aan goed opgeleide technici is de laatste jaren toegenomen en zal ook de komende jaren blijven groeien. Het belang van techniek wordt steeds groter en heeft in steeds meer sectoren een toenemende impact op de werkomgeving.

Mooie kansen en veel keuze voor studenten die een opleiding volgen in een technische richting! Regelmatig zoeken wij ervaren docenten voor de basisberoepsopleidingen, vakopleidingen of middenkaderopleidingen in het mbo. Zo kun je via Metafoor aan de slag voor de opleidingen in de categorieën Human Technology, Smart Building, Installatietechniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Procestechniek, Robotica of Smart Technology.

Beschik je over een hbo- of wo-opleiding in één van deze richtingen en wil je graag aan de slag als (hybride) docent in het middelbaar beroepsonderwijs? Bekijk dan hieronder de actuele vacatures of schrijf je vrijblijvend in middels een open sollicitatie en kom in contract met één van onze recruiters!

5 vacatures gevonden
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.