Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures docent Techniek

Gemak dient de mens. Techniek heeft ons uit de grotten gehaald. Verwarming, waterleiding, riolering. De techniek staat voor alles. De snelle ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologie, waarbij onder andere machines zelfstandig nadenken, opdrachten van mensen uitvoeren en steeds meer digitale informatie beschikbaar komt, zijn al in volle gang..

Techniek heeft de toekomst. De mogelijkheden in techniek zijn onbegrensd en dit vereist (nieuwe) professionals. Wij hebben vacatures docent Techniek vooral in Dordrecht en Utrecht. Neem jij jonge mensen mee op avontuur in de wereld van techniek?


Direct naar vacatures

De wereld van techniek is groot

De wereld van techniek is continu in beweging

Het belang van techniek wordt steeds groter. De wereld van techniek is groter dan je denkt. Alle systemen kennen een technisch onderdeel, dat eerst wordt uitgevonden. Dan geïmplementeerd. Dan onderhouden. En ooit vervangen. Daar zijn veel vakmensen voor nodig. Het aantal technische vacatures is groot. De behoefte aan goed opgeleide technici groeit.

De behoefte aan goede techniekdocenten groeit

De behoefte aan goed opgeleide technici is de laatste jaren toegenomen en blijft ook de komende jaren groeien. Beschik jij over een 1e- of 2e graads lesbevoegdheid en ben je op zoek naar een leuke baan in het voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs? Het aantal vacatures docent Techniek in het MBO onderwijs is groot.

Schrijf je in met een..

OPEN SOLLICITATIE

(binnen 24 uur reactie)

Of solliciteer op een van onderstaande vacatures.


Hoeveel vacatures docent Techniek staan momenteel open?
2 vacatures gevonden

Techniek bestaat uit 7 werelden

Mens & Gezondheid

Zieke mensen worden beter. Mensen worden ouder. Wie wil niet graag gezond oud worden? Medische apparatuur en hulpmiddelen spelen een grote rol in de wereld van Mens & Gezondheid. In deze wereld werkt men aan het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en bedienen van medische apparaten en hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan de vacature docent Domotica.

Energie, Water & Veiligheid

Energie is het grote onderwerp van dit moment. Het hangt nauw samen met schoon water, de veiligheid in de wereld en klimaatverandering. Daar ligt een grote opgave voor mensen met technische kennis om te werken aan energietransitie, waterzuivering en reductie van luchtvervuiling. Denk bijvoorbeeld aan de vacature docent Installatietechniek.

Voeding & Natuur

In Nederland leven binnenkort 18 miljoen mensen. Een groeiend deel van die mensen gebruikt een steeds completer dieet. Dit legt een grote uitdaging neer om een groeiende hoeveelheid voedsel te produceren, in balans met de natuur. Denk bijvoorbeeld aan de vacature docent Voedingsmiddelentechnologie.

Wonen, Werken & Verkeer

Niet alleen de Nederlandse bevolking groeit. De wereldbevolking groeit ook, en nog sneller. Steeds meer mensen wonen, werken en reizen in een kleiner wordende ruimte. Dit vergt slimme oplossingen voor bouwen en het aanleggen van wegen. Denk bijvoorbeeld aan de vacature docent Weg- en Waterbouw.

Ontwerp, Productie & Wereldhandel

De economie draait op de handel in producten en diensten. Landen handelen met elkaar en goederen gaan over de grens via havens en vliegvelden. Techniek en logistiek draagt bij aan handel over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan de vacature docent Logistiek.

Digitaal, Media & Entertainment

Bijna alles in ons dagelijks leven verloopt via mobiel of computer. Bijna alle informatie is beschikbaar via applicaties en websites. Technici garanderen de snelheid en de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan de vacature docent Nieuwe media.

Hi-tech & Science

Ideeën kunnen de wereld veranderen. De verbrandingsmotor verdwijnt. We zoeken voortdurend naar de grenzen van techniek en technici verleggen de grenzen. Denk bijvoorbeeld aan de vacature docent Elektrische autotechniek.

In welke wereld ga jij lesgeven?

Gezocht: techniekdocenten voor het MBO

Mooie kansen en veel keuze voor docenten die les geven in een technische richting. Wij zoeken vooral docenten voor de basisberoepsopleidingen, vakopleidingen of middenkaderopleidingen in het MBO. Via Metafoor Onderwijs kun jij aan de slag voor de opleidingen in bovenstaande categorieën. Kun jij jonge mensen interesseren en ze meenemen in één van de 7 werelden van techniek?

Schuilt in jou een hybride docent?

Beschik je over een hbo- of wo-opleiding in één van deze richtingen en wil je graag aan de slag als (hybride) docent in het middelbaar beroepsonderwijs? Bekijk dan de actuele vacatures docent Techniek in Dordrecht en Utrecht of schrijf je vrijblijvend in met een open sollicitatie en kom in contact met één van onze recruiters!


Terug naar vacatures

Geef jij les in ander technisch vak?

Via deze knop vind je vacatures voor docenten die lesgeven in een ander technisch vak.

DOCENT ICT


Filter vacatures