Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

vacature categorie

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor docenten Scheikunde

Wil je graag met leerlingen kaarsvet verhitten, hen leren extraheren of destilleren in het practicum lokaal en ze in jouw theorielessen meenemen in de wereld van atomen en moleculen? Je kunt via Metafoor Onderwijs aan de slag in de onderbouwklassen van havo en vwo bij verschillende scholen in de onderwijsregio’s midden en noord.

Maar Metafoor Onderwijs heeft meer te bieden. Beschik je over een eerstegraads lesbevoegdheid en wil je leerlingen optimaal voorbereiden op het eindexamen? Of ben je juist op zoek naar een baan als docent nask binnen het vmbo?

Je vindt de leukste tijdelijke en reguliere banen via Metafoor Onderwijs!

Naast het aanbod in het voortgezet onderwijs hebben wij regelmatig mogelijkheden in het middelbaar beroepsonderwijs. Voor de opleidingen Allround Laborant, Analist of Vakexpert Voeding en Kwaliteit bijvoorbeeld. In het mbo is het van belang dat je naast een lesbevoegdheid beschikt over werkervaring in het laboratorium. Bijvoorbeeld als onderzoeker of medisch analist.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, maar staat de vacature die je zoekt er niet bij? Schrijf je dan bij ons in middels een open sollicitatie en ga in gesprek met één van onze recruiters!

1 vacatures gevonden
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.