Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

vacature categorie

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures docent Scheikunde

Heb jij veel plezier met distilleren? Wil jij aan de slag met zoutkristallen en zetmeel? Voelt het practicumlokaal als jouw natuurlijke habitat? Weet jij alles van atomen en enzymen? En kun jij leerlingen of studenten meenemen in het periodiek systeem met alle ontdekte elementen, hun afkortingen en eigenschappen?


Direct naar vacatures

Scheikundigen zorgen voor duurzame recepten

Goed kunnen koken is een kwestie van Scheikunde

‘Het leven bestaat uit een reeks fijnstof’, volgens professor Wong Chi-Huey. Olie drijft op water. Moleculen van olie en water gaan geen verbinding aan met elkaar. Voeg je eigeel toe, dan verbinden moleculen zich tot een nieuwe stof: mayonaise. Het scheiden en mengen van stoffen is scheikunde. Koken is scheikunde.

Scheikunde is het leren scheiden en mengen van stoffen

Plastic zakken maken van olie is een uitvinding van chemici. Shampoo maken is het werk van scheikundigen. Medicijnen zijn te danken aan mensen die kunnen werken met het periodiek stelsel. De volgende uitdaging is duurzaamheid. Docenten Scheikunde kunnen een grote bijdrage leveren aan duurzaam gebruik van energie, materialen en grondstoffen door burgers en bedrijven.

Schrijf je in met een..

OPEN SOLLICITATIE

(binnen 24 uur reactie)

Metafoor Onderwijs werft docenten Scheikunde

Vacatures in het VO

Via Metafoor Onderwijs kunnen docenten Scheikunde lesgeven aan de onderbouwklassen van HAVO en VWO bij verschillende scholen in de onderwijsregio’s Midden en Noord. Beschik je over een eerstegraads lesbevoegdheid en wil jij leerlingen optimaal voorbereiden op het eindexamen? Dan zoeken we voor jou een baan op eerstegraads niveau.

Vacatures in het MBO

Naast het aanbod in het voortgezet onderwijs hebben wij regelmatig mogelijkheden in het middelbaar beroepsonderwijs. Voor de opleidingen Allround Laborant, Analist of Vakexpert Voeding en Kwaliteit bijvoorbeeld. In het MBO is het van belang dat je naast een lesbevoegdheid beschikt over werkervaring in het laboratorium. Bijvoorbeeld als onderzoeker of medisch analist.

Wanneer mag jij lesgeven zonder (passend) diploma?

 • met een 2e graads bevoegdheid mag jij een schooljaar lang 1e graads lesgeven
 • als zij-instromer zonder lesbevoegdheid mag jij 2 jaar lesgeven, met eenmalig een verlenging
 • als student van een lerarenopleiding mag jij 5 maanden tot 2 jaar lesgeven, naast je studie
 • Op zoek naar vacatures voor docent Scheikunde?

  Ben jij beschikbaar en bevoegd als docent Scheikunde?

  Metafoor Onderwijs helpt jou graag om jouw droombaan te vinden. Je kunt bij Metafoor Onderwijs reageren op actuele vacatures voor docenten Scheikunde. We nemen direct contact op om te horen wat jouw wensen zijn. En kunnen jou actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten voorstellen. Doordat het aantal vacatures voor docent Scheikunde groot is, heb jij de keuze.

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan?

  Ben jij een bevoegde leraar Scheikunde en wil jij je graag inzetten bij uitval vanwege ziekte, zwanger­schaps­verlof of onvoorzien vertrek van een docent? Of wil je aan de slag in het volwassenenonderwijs waar werkenden een beroepsgerichte opleiding volgen voor bijvoorbeeld gezondheidszorg, welzijn, zakelijke dienst­verlening of techniek? Schrijf je dan bij ons in met een open sollicitatie.

  Hoeveel vacatures docent Scheikunde staan momenteel open?
3 vacatures gevonden

Geef jij les in een ander bètavak?

Via deze 3 knoppen vind je vacatures voor docenten die lesgeven in andere bètavakken.


DOCENT NATUURKUNDE

DOCENT WISKUNDE

DOCENT BIOLOGIE