Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures docent Nederlands

Nederlands is een belangrijk vak in het curriculum van het voorgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. In de regio’s Midden en Noord is de behoefte aan leraren Nederlands groot, bij een beperkte beschikbaarheid. Als bevoegde docent Nederlands heb je daardoor vaak de keuze uit meerdere vacatures. Maar hoe vind je tussen alle vacatures de baan die het beste bij jou past?

Direct naar vacatures

Docenten Nederlands kunnen kiezen uit vacatures

Metafoor Onderwijs werft voor vacatures docenten Nederlands

Nederlands is een ingewikkelde taal, waarin je steeds nieuwe dingen ontdekt. Wij werven docenten Nederlands voor scholen in het voortgezet onderwijs, mbo, vavo en praktijkonderwijs. Vaak werken wij al jaren voor deze scholen. Omdat wij onze opdrachtgevers kennen, weten we wat speelt op de locatie of in het team. Wat voor docenten er werken, hoe de sfeer is en welke speerpunten het beleid kent.

Docenten Nederlands hebben reguliere en flexibele mogelijkheden

Naast reguliere functies in het voortgezet onderwijs en MBO heeft Metafoor Onderwijs gedurende het schooljaar veel flexibele mogelijkheden voor eerste- en tweedegraads bevoegde leerkrachten Nederlands. Zo hebben wij regelmatig tijdelijke vacatures binnen het mbo en het volwassenenonderwijs en zijn wij met regelmaat op zoek naar assessoren voor de mbo-examens Spreken en Gesprekken voeren.

Schrijf je in met een..

OPEN SOLLICITATIE

(binnen 24 uur reactie)

Ben jij beschikbaar als docent Nederlands?

Ben jij bevoegd en ervaren als docent Nederlands?

Hieronder vind je een actueel overzicht van vacatures docent Nederlands. Staat de baan die jij zoekt er niet tussen? Geen nood! Veel van de vacatures die wij krijgen, worden direct ingevuld met docenten uit ons bestand. Dit betekent dat wij niet alle vacatures voor leraar Nederlands op de website publiceren. Wil jij toch voor vacatures docent Nederlands in aanmerking komen? Schrijf je in met een open sollicitatie!

Wist jij dat?
 • jij met een 2e graads bevoegdheid een schooljaar lang 1e graads mag lesgeven
 • jij als student van een lerarenopleiding mag jij 5 maanden tot 2 jaar lesgeven, naast je studie
 • jij als bevoegd taaldocent 1 jaar lang les mag geven in een 2e moderne taal

 • Meer informatie over situaties waarin jij zonder (passend) diploma toch mag lesgeven vind je hier.

  Op zoek naar een tijdelijke baan als docent Nederlands?

  Ben je een bevoegde leraar Nederlands en wil jij je graag inzetten bij uitval vanwege ziekte, zwanger­schaps­verlof of vertrek van een docent? Of wil je juist aan de slag binnen het volwassenen­onderwijs waar werkenden een opleiding volgen op niveau 3 of 4 binnen de gezondheidszorg, welzijn, zakelijke dienst­verlening of techniek? Wij maken graag kennis met jou om de mogelijkheden te bespreken.

  Wil jij graag direct aan de slag?

  Ben je op zoek naar een nieuwe baan waarbij je direct in dienst komt bij de school? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden of lees wat wij voor jou kunnen betekenen in de zoektocht naar jouw droombaan!

  Hoeveel vacatures docent Nederlands staan momenteel open?
17 vacatures gevonden

Geef jij les in een andere moderne taal?

Via deze 3 knoppen vind je vacatures voor docenten die lesgeven in andere moderne talen.

DOCENT ENGELS

DOCENT FRANS

DOCENT DUITS

Filter vacatures