Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

vacature categorie

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures docent Natuurkunde

Aerodynamica, magnetisme, zwaartekracht. ‘Ik onderwijs mijn leerlingen nooit. Ik probeer alleen de omstandigheden te bieden waaronder ze kunnen leren’, zei Albert Einstein. Elektriciteit. Deeltjes versnellen. Zwarte gaten. Natuurkunde helpt de interactie tussen fenomenen te begrijpen. Wil jij leerlingen of studenten helpen de lesstof begrijpen? En kun jij de juiste omstandigheden scheppen?


Direct naar vacatures

Docenten Natuurkunde opgelet!

De juiste baan voor elke docent Natuurkunde

Natuurkunde is een belangrijk vak in het voortgezet onderwijs (VO) en het middelbaar beroepsonderwijs (MBO). Scholen vragen Metafoor Onderwijs om docenten Natuurkunde. In de regio’s Midden en Noord is de behoefte aan leraren Natuurkunde groot. Als bevoegde docent Natuurkunde heb jij daardoor mogelijk de keuze uit meer dan een vacature.

Advies en begeleiding krijg jij van ons

Ben jij een starter? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of uitbreiding van uren? Hoe vind je tussen de vacatures de baan die het beste bij jou past? Daar helpt Metafoor Onderwijs jou mee. Wij hebben vaak vacatures docent Natuurkunde in de randstad. En kunnen jou ook helpen starten, herintreden of zij-instromen bij een geschikte vacature voor docent Natuurkunde in het MBO of voortgezet onderwijs.

Schrijf je in met een..

open sollicitatie

(binnen 24 uur reactie)

Metafoor Onderwijs werft docenten Natuurkunde

Ben jij vakinhoudelijk en didactisch sterk?

Beschik jij over een 1e-graads of 2e-graads lesbevoegdheid voor het vak Natuurkunde? Zit je in de eindfase van de opleiding tot docent Natuurkunde? Ben jij vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd, heb je recente werkervaring binnen het onderwijs en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij beschikbaar voor vacatures docent Natuurkunde in de randstad?

Ben jij (binnenkort) afgestudeerd in Natuurkunde? Heb jij (bijna) een lesbevoegdheid? Zoek je een baan als docent Natuurkunde in het VO of in het MBO? Ben jij op zoek naar een plek waar je veel kunt leren als docent of wil je juist graag het maximale presteren met eindexamenklassen? Graag helpen wij jou zoeken naar de baan die bij jou past. Wij houden rekening met de fase van jouw loopbaan.

Wist jij dat?
 • jij met een 2e graads bevoegdheid een schooljaar lang 1e graads mag lesgeven
 • jij als student van een lerarenopleiding 5 maanden tot 2 jaar mag lesgeven, naast je studie
 • jij als zij-instromer zonder lesbevoegdheid tot 2 jaar mag lesgeven in het VO

 • Meer informatie over situaties waarin jij zonder (passend) diploma toch mag lesgeven vind je hier.

  Op zoek naar vacatures voor docent Natuurkunde?

  Ben jij beschikbaar en bevoegd als docent Natuurkunde?

  Metafoor Onderwijs helpt jou graag om jouw droombaan te vinden. Je kunt bij Metafoor Onderwijs reageren op actuele vacatures docent Natuurkunde in de randstad. We nemen direct contact op om te horen wat jouw wensen zijn. En kunnen jou actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten voorstellen. Wil jij weten hoe wij werken?

  Of ben jij docent NaSK?
  NaSk is een schoolvak, een combinatie van natuurkunde en scheikunde, in de onderbouw van de middelbare school in Nederland. Hierbij komen de begrippen stoffen, voorspellen en modellen naar voren. Ook de krachten zwaartekracht, elektrische en magnetische kracht komen aan bod. En uiteraard opwaartse kracht, veerkracht en spierkracht. Iets voor jou? Het combinatievak ontstond bij de onderwijsvernieuwing van 1998.

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan?

  Ben jij een bevoegde leraar Natuurkunde en wil jij je graag inzetten bij uitval vanwege ziekte, zwanger­schaps­verlof of onvoorziene vertrek van een docent? Of wil je aan de slag in het volwassenenonderwijs waar werkenden een beroepsgerichte opleiding volgen voor bijvoorbeeld gezondheidszorg, welzijn, zakelijke dienst­verlening of techniek?

  Hoeveel vacatures docent Natuurkunde staan momenteel open?
4 vacatures gevonden

Geef jij les in een ander bètavak?

Via deze 3 knoppen vind je vacatures voor docenten die lesgeven in andere bètavakken.


DOCENT SCHEIKUNDE

DOCENT WISKUNDE

DOCENT BIOLOGIE


Filter vacatures