Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor docenten Engels

In de lijst van meest gesproken talen ter wereld staat Engels op de tweede plaats. Niet zo gek dus dat Engels een verplicht vak is in het voorgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Wil je graag lesgeven in de onder- of bovenbouw van het vmbo, de onder- of bovenbouw van havo/vwo of juist als docent Engels aan de slag in het mbo? Metafoor Onderwijs heeft regelmatig tijdelijke of reguliere vacatures in de onderwijsregio’s midden en noord.

In het mbo wordt niet alleen generiek Engels verzorgd, maar is beroeps specifiek Engels nét zo belangrijk. Wanneer je als docent Engels in aanmerking wilt komen voor een baan in het mbo, bespreken we in het intakegesprek graag met jou binnen welke afdelingen je aan de slag zou kunnen. Affiniteit met bijvoorbeeld Gezondheidszorg of werkervaring in de Horeca of Techniek kan heel waardevol zijn voor een baan in het mbo.

Naast reguliere functies in het voortgezet onderwijs en mbo heeft Metafoor Onderwijs gedurende het schooljaar veel mogelijkheden voor eerste- en tweedegraads bevoegd docenten Nederlands. Zo hebben wij regelmatig tijdelijke vacatures binnen het mbo en het volwassenenonderwijs en zijn wij met regelmaat op zoek naar assessoren voor de mbo-examens Spreken en Gesprekken voeren.

Ben je een ervaren en bevoegd docent Engels en wil jij je graag inzetten bij uitval vanwege ziekte, zwangerschapsverlof of ad hoc vertrek van een docent? Of wil je juist aan de slag binnen het volwassenenonderwijs waar werkenden een opleiding volgen op niveau 3 of 4 binnen de gezondheidszorg, welzijn, zakelijke dienstverlening of techniek? Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken!

Hieronder vind je een actueel overzicht van openstaande vacatures voor het vak Engels. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Geen nood! Veel van de vacatures die Metafoor Onderwijs ontvangt worden vervuld met docenten die bij ons staan ingeschreven. Dit betekent dat niet alle vacatures voor docent Engels op onze website worden gepubliceerd. Wil je voor dit soort vacatures in aanmerking komen? Schrijf je dan in middels een open sollicitatie!

Ook interessant

Vacatures voor docenten die lesgeven in andere moderne talen.

VACATURES DOCENT NEDERLANDS

VACATURES DOCENT FRANS

VACATURES DOCENT DUITS


8 vacatures gevonden
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.