Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

vacature categorie

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor docenten Duits

Duitsland is het grootste buurland van Nederland. De economische verbondenheid met onze Oosterburen is groot. Duitse taal en cultuur is dan ook een waardevol onderdeel van het lesprogramma op de middelbare school. Ook in het beroepsonderwijs is het vak Duits, met name bij toeristische- en andere internationale opleidingen, terug te vinden op het rooster.

Docenten Duits zijn van grote waarde

Goed Duits leer je in de Duitse les

De les Duits is de aangewezen plek om met Duitssprekenden te leren communiceren en kennis te nemen van hun cultuur. In het voortgezet onderwijs wordt op veel scholen het vak Duits aangeboden. Een vak dat de leerlingen zelf kunnen kiezen in het vakkenpakket.

Wij hebben vaak vacatures docent Duits

Wij hebben regelmatig vacatures voor docent Duits. Voor zowel eerste- als tweedegraads bevoegde docenten die hun kennis van de Duitse taal en cultuur willen inzetten om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het (eind)examen of een carrière in het internationale bedrijfsleven.

Wij zoeken docenten Duits

Schrijf je in als docent Duits

Hieronder vind je een actueel overzicht van openstaande vacatures voor het vak Duits. Staat de vacature die je zoekt er niet tussen? Geen nood! Veel van de vacatures die Metafoor Onderwijs ontvangt worden vervuld met docenten die bij ons staan ingeschreven. Dit betekent niet alle vacatures voor docent Duits op onze website worden gepubliceerd.

Zie je nu geen passende vacature?

Ben jij een docent Duits (in spé) maar staat hieronder geen passende vacature? Schrijf je dan nu in via een open sollicitatie en wij houden je op de hoogte van passende vacatures!


Ook interessant

Vacatures voor docenten die lesgeven in andere moderne talen.

VACATURES DOCENT ENGELS

VACATURES DOCENT FRANS

VACATURES DOCENT NEDERLANDS


3 vacatures gevonden
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.