Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor docenten Dier & Groen

Ben jij de docent die alles weet over flora en fauna? Voel jij je thuis in de Nederlandse natuur? Zie jij direct het verschil tussen een wesp en een zweefvlieg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen de maatschappij wordt er meer en meer gefocust op duurzaam leven. Daarmee moeten onze flora en fauna zo intact mogelijk blijven. Alle informatie die daarover beschikbaar is moet worden doorgegeven aan de volgende generatie. Dat is waar jij het verschil gaat maken.

Op zoek naar een vacature docent Dier & Groen

Als docent dier ga je tijdens je lessen in op dierverzorging, voeding, diergezondheid, veiligheid en meer. Een docent groen gaat in zijn of haar lessen op in alles wat er te leren valt over natuur en dieren. Denk hierbij aan Agrotechniek, Bloemsierkunst, de Paardensector, Recreatie- en Gezelschapsdieren, Tuin en Landschap en nog veel meer.

Wij zoeken docenten Dier & Groen, Dierverzorging, Groenvoorziening en Bloem

Onze partners in heel Nederland zijn regelmatig op zoek naar docenten Dier en Dierenverzorging. Maar ook docenten Groen en Groenvoorziening worden gezocht. Ook als je hovenier of bloemist bent en graag jouw kennis en vaardigheden wil overbrengen aan de jeugd kunnen wij jou verder helpen. Je moet wel in het bezit zijn van een tweede- of eerstegraads lesbevoegdheid.

Wil jij graag aan de slag als docent, maar kan je geen passende vacature vinden? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wij gaan dan op zoek naar een vacature die voldoet aan jouw kwaliteiten en eisen.

0 vacatures gevonden

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kunt u nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.