Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

vacature categorie

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures docent Biologie

Biologie erkent de cel als de fysieke basiseenheid van het leven. Bloemetjes. Genen als de basiseenheid van erfelijke informatie. Bijtjes. En evolutie als het mechanisme achter het ontstaan en het uitsterven van soorten. Dit begint met verwondering voor alles wat leeft. Kun jij leerlingen alles vertellen over de werking van onze organen en zintuigen, fotosynthese en voortplanting?


Direct naar vacatures

Lessen geven over het leven en het lichaam

Vacatures voor docenten Biologie in de randstad

Weet jij alles over de voedselketen, waterkwaliteit en de waarde van diversiteit in de natuur? Naast inzicht in levende planten, dieren en mensen willen docenten Biologie hun leerlingen of studenten ook respect voor de natuur bijbrengen. Biologie is een belangrijk vak in het curriculum van het voorgezet onderwijs (VO) en het middelbaar beroepsonderwijs (MBO). In verschillende regio’s hebben wij vacatures voor docent Biologie.

Advies en begeleiding krijg jij van ons

Ben jij een starter? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of uitbreiding van uren? Hoe vind je tussen de vacatures de baan die het beste bij jou past? Daar helpt Metafoor Onderwijs jou mee. Wij hebben vaak vacatures voor docent Biologie in de randstad. En kunnen jou ook helpen starten, herintreden of zij-instromen bij een geschikte vacature voor docent Biologie.

Schrijf je in met een..

open sollicitatie

(binnen 24 uur reactie)

Metafoor Onderwijs werft docenten Biologie

Vacatures in het VO

Via Metafoor Onderwijs kunnen docenten Biologie lesgeven aan de onderbouwklassen van HAVO en VWO bij verschillende scholen in de onderwijsregio’s Midden en Noord. Beschik je over een eerstegraads lesbevoegdheid en wil jij leerlingen optimaal voorbereiden op het eindexamen? Dan zoeken we voor jou een baan op eerstegraads niveau.

Vacatures in het MBO

Naast het aanbod in het voortgezet onderwijs hebben wij regelmatig mogelijkheden in het middelbaar beroepsonderwijs. Voor de opleidingen Allround Laborant, Analist of Vakexpert Voeding en Kwaliteit bijvoorbeeld. In het MBO is het van belang dat je naast een lesbevoegdheid beschikt over werkervaring in het laboratorium. Bijvoorbeeld als onderzoeker of medisch analist.

Wist jij dat?
 • jij met een 2e graads bevoegdheid een schooljaar lang 1e graads mag lesgeven
 • jij als student van een lerarenopleiding 5 maanden tot 2 jaar mag lesgeven, naast je studie
 • jij als zij-instromer zonder lesbevoegdheid tot 2 jaar mag lesgeven in het VO

 • Meer informatie over situaties waarin jij zonder (passend) diploma toch mag lesgeven vind je hier.

  Op zoek naar vacatures voor docent Biologie?

  Ben jij beschikbaar en bevoegd als docent Biologie?

  Metafoor Onderwijs helpt jou graag om jouw droombaan te vinden. Je kunt bij Metafoor Onderwijs reageren op actuele vacatures docent Biologie in de randstad. We nemen direct contact op om te horen wat jouw wensen zijn. En kunnen jou actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten voorstellen. Wil jij weten hoe wij werken?

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan?

  Ben jij een bevoegde leraar Biologie en wil jij je graag inzetten bij uitval vanwege ziekte, zwanger­schaps­verlof of onvoorzien vertrek van een docent? Of wil je aan de slag in het volwassenenonderwijs waar werkenden een beroepsgerichte opleiding volgen voor bijvoorbeeld gezondheidszorg, welzijn, zakelijke dienst­verlening of techniek?

  Hoeveel vacatures docent Biologie staan momenteel open?
1 vacatures gevonden

Geef jij les in een ander bètavak?

Via deze 3 knoppen vind je vacatures voor docenten die lesgeven in andere bètavakken.


DOCENT NATUURKUNDE

DOCENT SCHEIKUNDE

DOCENT WISKUNDE


Filter vacatures