MENU

Vacatures docent Amersfoort

Aan de slag als docent in Amersfoort? Bekijk snel en eenvoudig ons actuele aanbod onderwijs vacatures.

In het midden van Nederland ligt de historische stad Amersfoort. Deze stad is vanuit alle richtingen makkelijk bereikbaar. Of je nou op zoek bent naar een baan in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, speciaal onderwijs of volwassenenonderwijs, Amersfoort heeft het! Bekijk ons huidige aanbod onderwijsvacatures in en om Amersfoort.

Inschrijven Bel 0320 - 22 99 49

Aanbod vacatures docenten regio Amersfoort

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Docent rekenen (0,2 - 0,6 FTE) - Regio Utrecht

Ben je een specialist in het vakgebied rekenen en ben jij je al aan het oriënteren op een baan voor komend schooljaar?
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MECF14658

Docent Engels ( 0,2-1,0 fte) - Regio Utrecht

Ben jij een bevlogen docent Engels en woonachtig in de omgeving van Den Haag?  Join our team! 
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MEAP14649

Docent Bouw (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar als docent Bouw in de regio Utrecht en heb jij ervaring met lesgeven? Dan komen wij graag in contact met jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MEJN14648

Docent Nederlands ( 0,2-1,0 fte) - Regio Utrecht

Ben jij een docent Nederlands uit de regio Utrecht en ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het mbo wachten op jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MEAP14642

Docent economie eerstegraads (0,5 - 1,0 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij je al aan het oriënteren op een baan als docent economie voor schooljaar 2020/2021? Lees dan meer over de mogelijkheden!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MECF14609

Docent Entree (0,2 - 0,6 FTE) - Omgeving Amsterdam

Ben jij een een bevlogen docent met een sterke persoonlijkheid, die affiniteit heeft met het Entree onderwijs? Ben je in het bezit van een lesbevoegdheid en woon je in omgeving Amsterdam? Reageer...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA14634

Docent Groen (0,2- 0,8 FTE) - Regio Amsterdam

Ben jij een docent Groen uit de regio Amsterdam en ben jij vanaf het nieuwe school jaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MENL14633

Docent Groen (0,3- 0,6 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij een docent Groen uit de regio Utrecht en ben jij vanaf het nieuwe school jaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou!   
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MENL14632

Docent Biologie (0,4 -1,0 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij een docent Biologie uit de regio Utrecht en ben jij vanaf het nieuwe school jaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou! ...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MENL14627

Docent Entree (0,2 - 0,6 FTE) - Omgeving Utrecht

Ben jij een een bevlogen docent met een sterke persoonlijkheid, die affiniteit heeft met het Entree onderwijs? Ben je in het bezit van een lesbevoegdheid en woon je in omgeving Utrecht? Reageer dan...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA14623

Docent Entree (0,2 - 0,8 FTE) - Omgeving Rotterdam

Ben jij een een bevlogen docent met een sterke persoonlijkheid, die affiniteit heeft met het Entree onderwijs? Ben je in het bezit van een lesbevoegdheid en woon je in omgeving Rotterdam? Reageer...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA14622

Docent Natuurkunde (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij een docent Natuurkunde in de omgeving Utrecht met een gaatje vrij in jouw rooster en ben jij vanaf het nieuwe school jaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MEDV14619

Docent Nederlands (0,5 - 1,0 FTE) - Regio Amsterdam

Ben jij een docent Nederlands uit de regio Amsterdam en ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA14617

Docent Nederlands (0,2 - 0,8 FTE) - Regio Rotterdam

Ben jij een docent Nederlands uit de regio Rotterdam en ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA14616

Docent Nederlands (0,4 -1,0 FTE) - Regio Amsterdam

Ben jij een docent Nederlands in de omgeving Amsterdam en vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA14615

De voordelen van werken als docent in Amersfoort

Amersfoort heeft als missie om vakkennis uit de praktijk te mobiliseren voor het onderwijs. Amersfoort heeft daarvoor het Toekomstfonds Onderwijs-Arbeidsmarkt geïntroduceerd. Vooral zij-instromers vanuit de zorg en techniek zijn bij scholen in deze stad van harte welkom! Dit biedt jou als docent de mogelijkheid om jouw praktijkkennis optimaal in te zetten.  

Werkgebied docenten Amersfoort

Wanneer je kiest voor een onderwijsbaan in de regio Amersfoort gaan wij voor je op zoek naar een passende werkplek in de steden:

 • Soest
 • Hilversum
 • Utrecht
 • Barneveld
 • Veenendaal
 • Doorn
 • Zeist
 • Bilthoven
 • Apeldoorn
 • Almere
 • Arnhem
 • Ede

 

Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs en ontdek de mogelijkheden!

Wij zijn continu op zoek naar parttime en fulltime vakkrachten in de regio Amersfoort. Dus schrijf je bij ons in, want dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe onderwijsvacatures in de regio Amersfoort. Of neem contact op met een van onze recruiters om persoonlijk jouw loopbaanwensen door te nemen.

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.