MENU

Vacatures docent Almere

Geloof jij dat goed onderwijs de garantie is voor maatschappelijke en economische groei? Dan is werken als docent in Almere iets voor jou! Metafoor Onderwijs heeft onderwijsvacatures in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, speciaal onderwijs of volwassenenonderwijs. Bekijk het vacatureaanbod in Almere en omgeving.

Inschrijven Bel 0320 - 22 99 49

Aanbod vacatures docenten regio Almere

vacature Docent Nederlands (0,7 fte) - regio Utrecht

Ben jij bevoegd docent Nederlands en beschikbaar voor een mbo in het midden van het land? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN13958

Docent Rekenen - Regio Utrecht

Ben jij een ervaren docent rekenen, ? Wij hebben een baan voor je binnen het mbo in de regio Utrecht.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MENL13951

Docent rekenen (0,2 fte) - Regio Utrecht

Docent rekenen gezocht die graag voor maximaal 7 lesuren in de week aan de slag wil binnen het mbo in de regio Utrecht! Heb je ruime ervaring met het verzorgen van rekenlessen binnen het mbo...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN13946

Natuurkunde (0,6 - 0,7 fte) - Regio Utrecht

Ben jij beschikbaar als docent Natuurkunde voor een tijdelijke functie van (0,6 -0,7 fte)in de regio Utrecht? Dan is dit de functie voor jou!
Gepubliceerd: 09-07-2019
Referentie nr:#MEZI13938

Docent SIGN (0,4 fte) - regio Amersfoort

Ben jij een bevoegd docent of nog studerend hiervoor, die beschikt over ervaring met het bestickeren en wrappen van auto's en ben je beschikbaar voor 0,4 fte in het nieuwe schooljaar? Lees dan...
Gepubliceerd: 05-07-2019
Referentie nr:#MEJN13936

Docent Nederlands (0,6 fte) - Regio Utrecht

Ben je een ervaren docent Nederlands, heb je affiniteit met de sector Toerisme en ben je per augustus tijdelijk inzetbaar voor 0,6 fte? Dan hebben wij een leuke baan voor je!
Gepubliceerd: 04-07-2019
Referentie nr:#MECF13931

Docenten Frans (0,9 fte) - Regio Amsterdam

Docent Frans gezocht voor een kleinschalige groene school in de regio Amsterdam!  Beschik je (bijna) over een 2e graad lesbevoegdheid en wil je graag aan de slag binnen het VMBO? Lees dan...
Gepubliceerd: 02-07-2019
Referentie nr:#MEJN13927

Docent Motorvoertuigentechniek (0,8 fte) - Amersfoort

Docent motorvoertuigentechniek gezocht in de regio Amersfoort! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen het Mbo voor 0,8 fte in de regio Amersfoort? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 01-07-2019
Referentie nr:#MEJN13919

Docent verpleegkunde (0,8 fte) - Regio Amersfoort

Ben je een bevoegd docent verpleegkunde en wil je graag aan de slag binnen het mbo in de regio Amersfoort? Wij hebben een mooie functie voor 0,8 fte beschikbaar!
Gepubliceerd: 01-07-2019
Referentie nr:#MECF13917

Docent Nederlands (0,1 fte) - Regio Utrecht

Ben je een ervaren docent Nederlands en heb je affiniteit met de sector Gezondheidszorg? Wij hebben een uitdagende aanvullende baan voor je in Utrecht!
Gepubliceerd: 01-07-2019
Referentie nr:#MECF13916

Docent PIE (1,0 fte) - regio Amsterdam

Vind je het een mooie uitdaging om vmbo-leerlingen kennis te laten maken met diverse aspecten van Produceren, Installeren en Elektrotechniek (PIE). Lees hier dan snel meer over deze vacature!
Gepubliceerd: 28-06-2019
Referentie nr:#MEJN13913

Docent Engels ( 0.2 fte) - Regio Utrecht

Heb jij ervaring als docent Engels in het MBO onderwijs en ben je beschikbaar voor het nieuwe schooljaar? Dan komen wij heel erg graag met jou in contact! 
Gepubliceerd: 27-06-2019
Referentie nr:#MEAP13904

Docent economie (0,4 fte) - Regio Utrecht

Wil je graag vmbo en mavo leerlingen stimuleren om mondige burger te worden die in staat zijn zelfstandig een oordeel te vormen en ben jij docent economie? Dan is dit de baan voor jou!...
Gepubliceerd: 27-06-2019
Referentie nr:#MEZI13903

Docent PIE (0,7 fte) - regio Amsterdam

In deze functie laat jij vmbo-leerlingen kennismaken met diverse aspecten van Produceren, Installeren en Elektrotechniek (PIE). Lijkt dit je wat? Lees hier dan snel meer over deze vacature!
Gepubliceerd: 20-06-2019
Referentie nr:#MEJN13891

Docent mobiliteit en transport (0,5 - 0,8 fte) - Regio Zwolle

In deze functie laat jij vmbo-leerlingen kennismaken met diverse aspecten van techniek en logistiek. Lijkt dit je wat? Lees hier dan snel meer over deze vacature!
Gepubliceerd: 20-06-2019
Referentie nr:#MENH13889

De voordelen van werken als docent in Almere

Almere ligt niet alleen verassend dicht bij de randstad maar is ook een groeigemeente. Het aantal inwoners neemt toe en daarmee ook het aantal scholieren en studenten. Genoeg mogelijkheden voor jou dus. Ben je (startende) docent, zij-instromer of gepensioneerd docent? Almere biedt iedereen een kans die gelooft in goed onderwijs. Metafoor Onderwijs ondersteunt deze ambitie met haar opleiding voor docenten voor de praktijk van morgen: het TOP-TRAJECT.

Werkgebied docenten Almere

Wanneer je kiest voor een onderwijsbaan in de regio Almere gaan wij voor je op zoek naar een passende werkplek in Almere Centrum, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Almere Parkwijk, Almere Muziekwijk, Almere Poort én de volgende steden:

  • Naarden
  • Huizen 
  • Bussum
  • Blaricum
  • Lelystad
  • Amsterdam
  • Harderwijk
  • Hilversum
  • Zeewolde
  • Amersfoort

 

Als eerste op de hoogte van onderwijsvacatures in regio Almere?

Zie je niet direct een vacature die bij jouw wensen past? Schrijf je vrijblijvend in en je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures in Almere! Metafoor Onderwijs heeft het hele jaar door nieuwe parttime en fulltime vacatures in het onderwijs. Onze recruiters nemen die graag met je door.

Inschrijven Contact
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.