MENU

Vacatures docent Almere

Geloof jij dat goed onderwijs de garantie is voor maatschappelijke en economische groei? Dan is werken als docent in Almere iets voor jou! Metafoor Onderwijs heeft onderwijsvacatures in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, speciaal onderwijs of volwassenenonderwijs. Bekijk het vacatureaanbod in Almere en omgeving.

Inschrijven Bel 0320 - 22 99 49

Aanbod vacatures docenten regio Almere

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Docent rekenen (0,2 - 0,6 FTE) - Regio Utrecht

Ben je een specialist in het vakgebied rekenen en ben jij je al aan het oriënteren op een baan voor komend schooljaar?
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MECF14658

Docent Autotechniek (0,2 - 0,8 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij de gedreven Docent Autotechniek voor het mbo? Reageer dan nu!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MEZI14655

Docent Engels ( 0,2-1,0 fte) - Regio Utrecht

Ben jij een bevlogen docent Engels en woonachtig in de omgeving van Den Haag?  Join our team! 
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MEAP14649

Docent Bouw (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar als docent Bouw in de regio Utrecht en heb jij ervaring met lesgeven? Dan komen wij graag in contact met jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MEJN14648

Docent Elektrotechniek (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Utrecht

Jonge mensen opleiden in de techniek iets voor jou? We zoeken een docent Elektrotechniek in de regio Utrecht, heb je interesse? Lees snel verder.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MERS14635

Docent Applicatieontwikkeling (0,2 - 1,0 FTE) -

Ben jij thuis in applicatieontwikkeling en wil je graag je vakkennis en expterise delen met mbo studenten? Dan is de vacature docent Applicatieontwikkeling iets voor jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MEDV14610

Docent Entree (0,2 - 0,6 FTE) - Omgeving Amsterdam

Ben jij een een bevlogen docent met een sterke persoonlijkheid, die affiniteit heeft met het Entree onderwijs? Ben je in het bezit van een lesbevoegdheid en woon je in omgeving Amsterdam? Reageer...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA14634

Docent Entree (0,2 - 0,6 FTE) - Omgeving Utrecht

Ben jij een een bevlogen docent met een sterke persoonlijkheid, die affiniteit heeft met het Entree onderwijs? Ben je in het bezit van een lesbevoegdheid en woon je in omgeving Utrecht? Reageer dan...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA14623

Docent Nederlands (0,5 - 1,0 FTE) - Regio Amsterdam

Ben jij een docent Nederlands uit de regio Amsterdam en ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA14617

Docent Nederlands (0,4 -1,0 FTE) - Regio Amsterdam

Ben jij een docent Nederlands in de omgeving Amsterdam en vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MESA14615

Docent Wiskunde (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Noord Holland

Ben jij een docent Wiskunde uit de regio Noord Holland en ben jij vanaf het nieuwe school jaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN14600

Docent Wiskunde (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Den Haag

Ben jij een docent Wiskunde in Zuid Holland en ben jij vanaf het nieuwe school jaar toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#MEJN14593

Leerkracht Speciaal Basisonderwijs (0,8 fte) - Ede

Jeuken je handen om aan de slag te gaan in het speciaal basisonderwijs, heb je daar ervaring in en ben je beschikbaar voor minimaal 4 dagen in de week? Dan is dit je kans!
Gepubliceerd: 20-03-2020
Referentie nr:#MEJN14561

Docent Nederlands (0,8 FTE) - Amsterdam

Ben je een docent Nederlands en nog op zoek naar een uitdagende baan in Amsterdam? Dan komen we graag met je in contact!
Gepubliceerd: 06-03-2020
Referentie nr:#MECF14547

Senior Recruiter (1 FTE) - Almere

Ben jij in staat om overzicht te bewaren, rustig te blijven in hectische momenten en de juiste talenten samen te brengen? Dan is deze vacature voor senior recruiter in Almere voor jou!
Gepubliceerd: 03-03-2020
Referentie nr:#MEPS14535

De voordelen van werken als docent in Almere

Almere ligt niet alleen verassend dicht bij de randstad maar is ook een groeigemeente. Het aantal inwoners neemt toe en daarmee ook het aantal scholieren en studenten. Genoeg mogelijkheden voor jou dus. Ben je (startende) docent, zij-instromer of gepensioneerd docent? Almere biedt iedereen een kans die gelooft in goed onderwijs. Metafoor Onderwijs ondersteunt deze ambitie met haar opleiding voor docenten voor de praktijk van morgen: het TOP-TRAJECT.

Werkgebied docenten Almere

Wanneer je kiest voor een onderwijsbaan in de regio Almere gaan wij voor je op zoek naar een passende werkplek in Almere Centrum, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Almere Parkwijk, Almere Muziekwijk, Almere Poort én de volgende steden:

  • Naarden
  • Huizen 
  • Bussum
  • Blaricum
  • Lelystad
  • Amsterdam
  • Harderwijk
  • Hilversum
  • Zeewolde
  • Amersfoort

 

Als eerste op de hoogte van onderwijsvacatures in regio Almere?

Zie je niet direct een vacature die bij jouw wensen past? Schrijf je vrijblijvend in en je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures in Almere! Metafoor Onderwijs heeft het hele jaar door nieuwe parttime en fulltime vacatures in het onderwijs. Onze recruiters nemen die graag met je door.

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.