Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures voor docenten Aardrijkskunde

Ken jij Aardrijkskunde? Aardrijkskunde bestudeert het aardoppervlak. Het brengt vormen van cultuur, het plantenleven en de dierenwereld, gebruik van het milieu en verkeer in kaart. En het beschrijft van het landschap overal op de wereld. Ben jij docent Aardrijkskunde en op zoek naar vacatures docent Aardrijkskunde in het VO?


Direct naar vacatures

Aardrijkskunde in het onderwijs

Gaat het vanmiddag regenen? Kunnen we hier huizen bouwen? Reizen we met een omweg? Geologen en geografen (aardrijkskundigen) bestuderen de aarde als planeet én als woonplaats van de mens. Op alle onderwijsniveaus heeft Aardrijkskunde een plek in het curriculum. Denk aan de MBO-opleiding Geo-ICT of Landmeetkunde en de universitaire studie Master Meteorology, Physical Oceanography and Climate.

Schrijf je in met een..

OPEN SOLLICITATIE

(binnen 24 uur reactie)

Vacatures voor docenten Aardrijkskunde

Geo-informatie is overal en wordt door iedereen gebruikt. Graag dragen wij bij aan de ontwikkeling van jonge mensen tot adviseurs en onderzoekers. Daar hebben wij geweldige docenten Aardrijkskunde voor nodig. Ben jij zo iemand? Dan leren we jou graag kennen. Schrijf je in of solliciteer op een actuele vacature. Wij helpen jou graag aan jouw droombaan.

Hoeveel vacatures docent Aardrijkskunde staan momenteel open?
2 vacatures gevonden

Geef jij les in een ander ‘maatschappij’ vak?

Via deze 3 knoppen vind je vacatures voor docenten die lesgeven in andere vakken.


DOCENT ECONOMIE


DOCENT GESCHIEDENIS