Uitgebreid zoeken

Zoekcriteria

Type Onderwijs

Niet gevonden wat je zocht?

Meld je aan voor onze vacature alert! Je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwste onderwijs vacatures.

Vacatures docent Aardrijkskunde

Ben jij de docent die leerlingen meeneemt op een ontdekkingsreis door onze fascinerende wereld? Breng jij hen bij dat het landschap om ons heen het resultaat is van complexe interacties en invloeden? In onze vacatures docent Aardrijkskunde krijg jij de kans om de mysteries van onze planeet te ontrafelen en de nieuwsgierigheid van leerlingen te prikkelen.


Direct naar vacatures

Aardrijkskunde in het onderwijs

Vacatures voor docenten Aardrijkskunde

Duik met leerlingen in de wereld van aardrijkskunde en laat hen de grote verbanden en ontwikkelingen ontdekken. Van de verschillen tussen bepaalde grondsoorten en klimaten tot hun invloed op economieën. Denk ook aan de uitdagingen van globalisering, klimaatverandering en stedelijke groei. Onze vacatures docent Aardrijkskunde in de randstad bieden jou de kans om de complexiteit van onze wereld over te brengen en leerlingen een breder perspectief te geven.

Verken wereldwijde relaties

Ben jij in staat om leerlingen te laten zien hoe gebeurtenissen in verschillende delen van de wereld met elkaar verbonden zijn? Begrijp jij de impact van economische, ecologische en culturele interacties? Denk aan grensoverschrijdende milieuproblemen, mondiale handel en culturele uitwisseling. Als docent Aardrijkskunde leer je leerlingen niet alleen de feiten, maar ook hoe ze complexe relaties kunnen doorgronden en interpreteren. En vooruit denken door het werken met scenario’s. De VU Lerarenacademie onderzocht hoe je dit als docent kunt vormgeven in de klas.

Schrijf je in met een..

OPEN SOLLICITATIE

(binnen 24 uur reactie)

Kansen voor docenten Aardrijkskunde

Allerlei banen beschikbaar in verschillende sectoren

Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime positie, vast of tijdelijk, onze vacatures docent aardrijkskunde bieden diverse mogelijkheden binnen verschillende onderwijssectoren. Of je nu net je lesbevoegdheid hebt behaald of jarenlange ervaring hebt, jouw passie voor aardrijkskunde is welkom.

Vereisten voor de vacature docent Aardrijkskunde in de randstad

Om in aanmerking te komen, heb je een relevante lesbevoegdheid nodig, uitstekende vakinhoudelijke en didactische vaardigheden, en een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Voldoe jij aan deze criteria? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hieronder vind je enkele actuele vacatures voor docent Aardrijkskunde.

Wist jij dat?
 • jij met een 2e graads bevoegdheid een schooljaar lang 1e graads mag lesgeven
 • jij als student van een lerarenopleiding 5 maanden tot 2 jaar mag lesgeven, naast je studie
 • jij als zij-instromer zonder lesbevoegdheid tot 2 jaar mag lesgeven in het VO

 • Meer informatie over situaties waarin jij zonder (passend) diploma toch mag lesgeven vind je hier.

  Op zoek naar vacatures voor docent Aardrijkskunde?

  Ben jij beschikbaar en (bijna) bevoegd als docent Aardrijkskunde?

  Ben jij een gepassioneerde aardrijkskundedocent en wil je jouw kennis en enthousiasme delen? Metafoor Onderwijs helpt jou om jouw ideale baan te vinden. Bekijk onze actuele vacatures docent Aardrijkskunde in de randstad. Wij brengen jou actief onder de aandacht bij scholen die op zoek zijn naar docenten zoals jij. Met een breed scala aan vacatures geven wij jou de keuze. Wil jij weten hoe wij werken?

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan?

  Ben jij klaar om jouw passie voor aardrijkskunde te delen, maar zoek je flexibiliteit in je werk? Schrijf je in met een open sollicitatie en ontdek de mogelijkheden om als vervanger in te springen bij ziekteverlof, zwangerschapsvervanging of in het volwassenenonderwijs. Ontdek hoeveel vacatures docent aardrijkskunde momenteel beschikbaar zijn en zet de eerste stap naar een inspirerende carrière in het onderwijs.

  Hoeveel vacatures docent Aardrijkskunde staan momenteel open?
6 vacatures gevonden

Geef jij les in een ander ‘maatschappij’ vak?

DOCENT GESCHIEDENIS


DOCENT REKENEN


DOCENT ECONOMIE

Filter vacatures