MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Zoekresultaten

Vacature docent zorg en welzijn

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent zorg en welzijn? Beschik jij over de pedagogische en didactische vaardigheden die niet mogen ontbreken bij een docent zorg en welzijn? Goed nieuws! Metafoor Onderwijs heeft regelmatig vacatures voor docenten zorg en welzijn voor onderwijsinstellingen door heel Nederland. Het aanbod vacatures is zeer divers, met veel verschillende dienstverbanden: van het opvullen van ziekteverlof tot een vaste aanstelling. Ook brengen wij jouw profiel onder de aandacht bij onderwijsinstellingen waar wij regelmatig docenten zorg en welzijn aandragen.


Wat wij van jou vragen voor de vacature docent zorg en welzijn:

  • Een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak zorg en welzijn
  • Pedagogische en didactische vaardigheden
  • Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Beschik jij over bovenstaande kenmerken? Bekijk hieronder de actuele vacatures en solliciteer op jouw droombaan.

Inschrijven Contact

Bekijk ons aanbod vacatures zorg en welzijn

Docent Social Work - Regio Leiden

Docent gezocht voor de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener! Woon je in de omgeving van Leiden en wil je graag tijdelijk aan de slag binnen het mbo? Lees dan snel verder over deze...
Gepubliceerd: 02-10-2018
Referentie nr:#MECF13458

Docent verpleegkunde - Regio Den Haag

Ben je een ervaren docent verpleegkunde, woon je in de regio Den Haag en ben je nog op zoek naar een uitdagende functie binnen het mbo? Lees dan snel meer over deze baan met uitzicht op vast!
Gepubliceerd: 02-10-2018
Referentie nr:#MECFE13457

Docent doktersassistent - Regio Leiden

Ben jij een ervaren doktersassistent en wil jij jouw ruime praktijkervaring inzetten binnen het onderwijs? Lees dan snel verder over de vacature docent doktersassistent in de regio Leiden!
Gepubliceerd: 01-10-2018
Referentie nr:#MESA13327

Docent verpleegkunde - Regio Rotterdam

Ben je een hbo verpleegkundige en heb je ervaring met het verzorgen van lessen verpleegtechnische vaardigheden? Wij zijn op zoek naar een docent verpleegkunde in de regio Rotterdam!
Gepubliceerd: 27-09-2018
Referentie nr:#MECF13365

Metafoor Nederland werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen in Nederland. Hierdoor kunnen wij je regelmatig nieuwe vacatures aanbieden. Hieronder vind je het huidige aanbod vacatures. Heb jij een potentiële job gezien die aansluit bij jouw kwaliteiten en wensen? Solliciteer direct met de vacaturemodule.

Constant op zoek naar docenten zorg en welzijn

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Geen zorgen. Wij zijn continu op zoek naar gekwalificeerde en enthousiaste docenten voor de doorlopende vacature docent zorg en welzijn. Schrijf je in bij Metafoor Nederland om ervoor te zorgen dat je altijd als een van de eersten op de hoogte bent van het nieuwste vacatureaanbod.


Variërende vacatures

Dankzij de uiteenlopende vacatures zorg en welzijn zit er (bijna) altijd een geschikte vacature tussen. Je bepaalt zelf of je reageert op een parttime of fulltimefunctie. Ook heb je de mogelijkheid om vast in dienst te treden bij een school. Wil je liever eerst aan de slag als uitzendkracht? Ook dat is mogelijk.

Benieuwd naar de opties?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Metafoor Nederland biedt? Neem contact op met een van onze recruiters. Zij kunnen de opties persoonlijk met je bespreken.

Daarnaast kun je je gratis en vrijblijvend inschrijven bij Metafoor Onderwijs. Wanneer je ingeschreven staat bij Metafoor ontvang je als eerste de nieuwe vacatures voor docenten zorg en welzijn. Schrijf je snel in via onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan in het onderwijs!

Inschrijven Contact
Zoekcriteria