MENU

Vacature Docent Zorg en Welzijn

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als docent zorg en welzijn? Beschik jij over de pedagogische en didactische vaardigheden die niet mogen ontbreken bij een docent zorg en welzijn? Goed nieuws! Metafoor Onderwijs heeft regelmatig vacatures voor docenten zorg en welzijn voor onderwijsinstellingen door heel Nederland. Het aanbod vacatures is zeer divers, met veel verschillende dienstverbanden: van het opvullen van ziekteverlof tot een vaste aanstelling. Ook brengen wij jouw profiel onder de aandacht bij onderwijsinstellingen waar wij regelmatig docenten zorg en welzijn aandragen.

Wat wij van jou vragen voor de vacature docent zorg en welzijn:

  • Een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak zorg en welzijn
  • Pedagogische en didactische vaardigheden
  • Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Beschik jij over bovenstaande kenmerken? Bekijk hieronder de actuele vacatures en solliciteer op jouw droombaan.

Inschrijven Contact

Bekijk ons aanbod vacatures Zorg en Welzijn

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kunt u nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Metafoor Nederland werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen in Nederland. Hierdoor kunnen wij je regelmatig nieuwe vacatures aanbieden. Hieronder vind je het huidige aanbod vacatures. Heb jij een potentiële job gezien die aansluit bij jouw kwaliteiten en wensen? Solliciteer direct met de vacaturemodule.

Constant op zoek naar docenten zorg en welzijn

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen? Geen zorgen. Wij zijn continu op zoek naar gekwalificeerde en enthousiaste docenten voor de doorlopende vacature docent zorg en welzijn. Schrijf je in bij Metafoor Nederland om ervoor te zorgen dat je altijd als een van de eersten op de hoogte bent van het nieuwste vacatureaanbod.


Variërende vacatures

Dankzij de uiteenlopende vacatures zorg en welzijn zit er (bijna) altijd een geschikte vacature tussen. Je bepaalt zelf of je reageert op een parttime of fulltimefunctie. Ook heb je de mogelijkheid om vast in dienst te treden bij een school. Wil je liever eerst aan de slag als uitzendkracht? Ook dat is mogelijk.

Benieuwd naar de opties?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Metafoor Nederland biedt? Neem contact op met een van onze recruiters. Zij kunnen de opties persoonlijk met je bespreken.

Daarnaast kun je je gratis en vrijblijvend inschrijven bij Metafoor Onderwijs. Wanneer je ingeschreven staat bij Metafoor ontvang je als eerste de nieuwe vacatures voor docenten zorg en welzijn. Schrijf je snel in via onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan in het onderwijs!

Inschrijven Contact
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.