MENU

Vacature docent Wiskunde

Zoek je een baan als docent wiskunde in het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs (mbo/ROC)?

Metafoor Onderwijs helpt je graag om jouw droombaan te vinden! Je kunt bij Metafoor Onderwijs reageren op actuele vacatures voor docenten wiskunde. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten wiskunde voorstellen.

Beschik jij over een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak wiskunde, of zit je in de eindfase van de opleiding tot docent wiskunde? Ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd, heb je recente werkervaring binnen het onderwijs en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Inschrijven Contact

Metafoor Onderwijs biedt zowel vacatures aan voor kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele betrekkingen.

Actuele vacatures docent Wiskunde

Metafoor Onderwijs werkt nauw samen met diverse scholen en opleidingsinstituten in heel Nederland. Op deze pagina vindt je dan ook regelmatig nieuwe vacatures voor docenten wiskunde. Ons actuele aanbod zie je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Docent Wiskunde (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Noord Holland

Ben jij een docent Wiskunde uit de regio Noord Holland en ben jij vanaf het nieuwe school jaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou!
Gepubliceerd: 04-06-2020
Referentie nr:#MEJN14600

Docent Wiskunde (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Utrecht

Ben jij een docent Wiskunde in de omgeving van Utrecht en ben jij vanaf het nieuwe school jaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou!
Gepubliceerd: 07-04-2020
Referentie nr:#MEJN14592

Docent Wiskunde (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Den Haag

Ben jij een docent Wiskunde in Zuid Holland en ben jij vanaf het nieuwe school jaar toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou!
Gepubliceerd: 07-04-2020
Referentie nr:#MEJN14593

Docent Wiskunde (0,2 - 1,0 FTE) - Regio Zuid Holland

Ben jij een docent Wiskunde uit de regio Zuid Holland en ben jij vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar? Reageer dan nu op deze vacature, want de leerlingen van het vmbo wachten op jou!
Gepubliceerd: 07-04-2020
Referentie nr:#MEJN14601

Continu op zoek naar docenten Wiskunde

Niet meteen je droombaan gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Onderwijs is continu op zoek naar gekwalificeerde docenten voor de doorlopende vacature docent wiskunde.


Wij zijn continu op zoek naar docenten Wiskunde voor de bovenbouw havo/vwo in het voorgezet onderwijs en voor de VAVO. Voor docenten op het ROC en in de onderbouw van het voortgezet onderwijs is een tweedegraads bevoegdheid voldoende.


Een groot gedeelte van de vacatures die bij ons worden aangemeld, is passend voor docenten die bij ons staan ingeschreven. Niet alle vacatures docent wiskunde komen dan ook op de website te staan.


Metafoor Onderwijs is zeer flexibel in de wijze waarop docenten ingezet kunnen worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Direct in dienst van de school treden behoort eveneens tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.


Reageren op de lopende vacature

Zodra je reageert op de lopende vacature docent wiskunde, nemen wij contact met je op. Een van onze recruiters zal dan samen met jou je werkervaring en je wensen en voorkeuren bespreken.

Om tot een goede match te komen is het voor ons belangrijk dat wij op de hoogte zijn van je actuele bevoegdheden. Deze kun je invullen bij je inschrijving en ook later nog aanpassen in je profiel. Hoe meer relevante gegevens je verstrekt, hoe groter de kans is dat dat wij een passende baan voor je vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze recruiters om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven bij Metafoor Onderwijs

Een groot deel van de vacatures die bij Metafoor Onderwijs worden aangemeld, kunnen we vullen met docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Niet alle vacatures docent wiskunde worden hierdoor op de website geplaatst. Door je in te schrijven bij Metafoor Onderwijs, maak je dan ook meer kans op een baan.


Nadat je bij ons ingeschreven staat, word je bovendien automatisch op de hoogte gehouden van passende vacatures. Daarnaast benaderen wij jou dan ook persoonlijk met actuele vacatures. Kortom: snel op de hoogte van de laatste vacatures in jouw vakgebied!.


Je kunt je ook inschrijven als je nog bezig met met je opleiding tot docent wiskunde. Vakspecialisten of kandidaten met een master die aan de slag willen als zij-instromer of in het hoger beroepsonderwijs zijn eveneens welkom bij Metafoor Onderwijs.

Schrijf je via de onderstaande inschrijfmodule gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs. Wij helpen je graag de volgende stap te zetten in je carrière in het onderwijs!

Inschrijven
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.