MENU

Vacature docent Werktuigbouwkunde

Ben je op zoek naar een baan als docent werktuigbouwkunde in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo/ROC) of hoger beroepsonderwijs(hbo)?

Metafoor Onderwijs helpt je graag om jouw droombaan te vinden! Wij zijn eerste keus bij veel onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland en bieden zowel actuele als doorlopende vacatures docent werktuigbouwkunde aan.

Ben je al docent werktuigbouwkunde, , zit je in de eindfase van de opleiding tot docent, of heb je een schat aan werkervaring in de werktuigbouwkunde en beschik je minimaal over een afgeronde hbo opleiding werktuigbouwkunde? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je kunt bij Metafoor Onderwijs reageren op actuele vacatures voor docenten werktuigbouwkunde. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar we regelmatig docenten voorstellen.

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Werktuigbouwkunde

Doordat wij nauw samenwerken met diverse scholen in heel Nederland kunnen we je regelmatig nieuwe vacatures werktuigbouwkunde aanbieden. Ons actuele aanbod zie je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

*Ondanks de maatregelen m.b.t. het coronavirus, kun je nog steeds solliciteren op onze vacatures. Hoe er invulling gegeven wordt aan de desbetreffende vacature wordt per onderwijsinstelling bekeken. De sollicitatiegesprekken worden vooralsnog op afstand via telefoon of videoverbinding ingepland.*

Docent installatietechniek - Regio Noord Holland

Ervaren Installatietechnicus gezocht die zijn of haar passie en ervaring graag overbrengt op de nieuwste generatie monteurs! Lees dan snel meer over de vacature docent installatietechniek!
Gepubliceerd: 09-04-2020
Referentie nr:#MEJN14602

Continu op zoek naar docenten Werktuigbouwkunde

Zit jouw droombaan er momenteel niet tussen? Geen nood! Metafoor Onderwijs is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en ervaren docenten werktuigbouwkunde.


Metafoor Onderwijs werkt landelijk voor docenten en scholen en is eerste leverancier bij verschillende onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.


Een groot gedeelte van de vacatures die bij ons worden aangemeld, is passend voor docenten die bij ons staan ingeschreven. Niet alle vacatures docent werktuigbouwkunde komen dan ook op de website te staan.


Om je kans op een baan te vergoten, kun je je als docent bij Metafoor Onderwijs inschrijven. Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en voorkeuren. Tevens gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan.


Om je kans op een baan te vergoten, kun je je als docent bij Metafoor Onderwijs inschrijven. Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en voorkeuren. Tevens gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan.


Metafoor Onderwijs is zeer flexibel in de wijze waarop je als docent werktuigbouwkunde ingezet kan worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Daarnaast is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vindt je op deze pagina.


Metafoor Onderwijs biedt zowel vacatures aan voor kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele betrekkingen. Onze recruiters vinden altijd een oplossing die bij jouw wensen past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze recruiters om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven

Als je staat ingeschreven bij Metafoor Onderwijs, kunnen wij je op de hoogte houden van ons actuele aanbod van vacatures werktuigbouwkunde. Daarnaast kunnen we dan actief voor je op zoek gaan naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.


Ben je nog bezig met het behalen van je onderwijsbevoegdheid? Ook dan ben je welkom bij Metafoor Onderwijs. Vakspecialisten of kandidaten met een master die aan de slag willen als zij-instromer kunnen zich eveneens inschrijven.


Schrijf je gratis en geheel vrijblijvend in via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan!

Inschrijven
Uitgebreid zoeken
Zoekcriteria
Metafoor Onderwijs gebruikt cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.