MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

 

Zoekresultaten

Vacature docent Verpleegkunde

Heb je ruime werkervaring in verpleeg- en verzorgingshuizen, een algemeen ziekenhuis of een psychiatrische instelling en een passie voor gezondheidszorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben een aantal interessante vacatures bij onderwijsinstellingen voor middelbaar beroepsonderwijs, waar jij jouw kennis en verpleegtechnische vaardigheden kunt overbrengen op de jongste generatie verzorgenden en verpleegkundigen. Daarnaast kunnen we jou onder de aandacht brengen bij scholen in ons netwerk, zodat je benaderd kunt worden voor tijdelijke of structurele functies binnen het MBO.

Om in aanmerking te komen voor de vacature docent verpleegkunde moet je aan de volgende functie-eisen voldoen:

  • Je bent in het bezit van een geldig BIG;
  • Je hebt het diploma HBO verpleegkunde in je bezit
  • Werkervaring binnen VVT, AZ en/of GGZ
  • Je bent in het bezit van je onderwijsbevoegdheid of bent bereid om deze te behalen

Zijn bovenstaande functie-eisen op jou van toepassing? Dan zijn we op zoek naar jou! Hieronder hebben we een aantal vacatures voor docent verpleegkunde uitgelicht. Zit jouw droombaan er niet tussen? Dan gaan wij graag voor jou op zoek naar een functie die aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten.

Inschrijven Contact

Huidige vacatures docent verpleegkunde

Metafoor Onderwijs bemiddelt tussen docenten en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Dankzij ons grote aanbod vacatures zit er altijd een geschikte vacature voor jou bij. Wij hebben hieronder een aantal vacatures verpleegkunde uitgelicht. Zodra je een vacature hebt gevonden die jou aanspreekt, kun je eenvoudig solliciteren via de vacaturemodule.

Docent verpleegkunde - Regio Dordrecht

Ervaren hbo-verpleegkundige gezocht die graag aan de slag wil als docent binnen het mbo in de regio Dordrecht! Wil jij werken in een enthousiast en betrokken team en tevens jouw lesbevoegdheid...
Gepubliceerd: 11-12-2018
Referentie nr:#ME13592

Docent verpleegkunde - regio Den Haag

Docent verpleegkunde en agogische vakken gezocht in de regio Den Haag! Ben je een ervaren verpleegkundige binnen AZ, VVT of de GGZ, heb je ruime ervaring als docent en ben je op korte termijn...
Gepubliceerd: 07-12-2018
Referentie nr:#MECF13585

Docent Psychiatrie - regio Amsterdam

Ervaren GGZ verpleegkundige gezocht die ervaring heeft met het verzorgen van lessen of trainingen. Heb je ruime ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg en wil je graag aan de slag binnen...
Gepubliceerd: 15-11-2018
Referentie nr:#MECF13548

Docent Verpleegkunde - regio Amsterdam

Ervaren GGZ verpleegkundige gezocht die ervaring heeft met het verzorgen van lessen of trainingen. Heb je ruime ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg en wil je graag aan de slag binnen...
Gepubliceerd: 14-11-2018
Referentie nr:#MES13546

Docent verpleegkunde - Regio Den Haag

Ben je een ervaren docent verpleegkunde, woon je in de regio Den Haag en ben je nog op zoek naar een uitdagende functie binnen het mbo? Lees dan snel meer over deze baan met uitzicht op vast!
Gepubliceerd: 02-10-2018
Referentie nr:#MECFE13457

Wij zijn altijd op zoek naar docenten verpleegkunde

Zie je tussen het huidige aanbod vacatures toch geen geschikte vacature? Geen nood: wij zijn regelmatig op zoek naar bekwame en passievolle docenten verpleegkunde. Schrijf je in bij Metafoor Onderwijs om ervoor te zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste vacatures. Je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures en wij gaan actief voor je op zoek naar een baan als docent verpleegkunde die aansluit bij jouw wensen.

Van parttime tot fulltime functies: alles is mogelijk

Doordat wij werken met diverse opdrachtgevers bieden wij verschillende functies aan: van parttime tot fulltimebanen. Wij gaan samen met jou op zoek naar jouw droombaan.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures: schrijf je in

Schrijf je geheel vrijblijvend in via onderstaande inschrijfmodule. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bovendien gaan we actief voor je op zoek naar een passende baan.

Inschrijven Contact
Zoekcriteria