MENU
Bel gerust
0320 22 99 49

 

Zoekresultaten

Vacature docent Techniek

Zoek jij een baan als docent Techniek in het voortgezet onderwijs, het volwassenenonderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs (mbo/ROC)?


Metafoor Onderwijs is gespecialiseerd in onderwijsvacatures en helpt je graag met het vinden van een functie die bij jou past! Metafoor Onderwijs zoekt regelmatig technisch specialisten in onder andere de vakgebieden: motorvoertuigentechniek, elektrotechniek, mechatronica en werktuigbouwkunde Je kunt bij ons reageren op actuele vacatures voor docenten techniek. Daarnaast kunnen we jou, als je je bij ons inschrijft, ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij met regelmaat vacatures docent techniek van ontvangen.


Om in aanmerking te komen als kandidaat voor onze vacatures techniek, dien je aan de volgende functie-eisen te voldoen:


  • Je beschikt over een eerste- of tweede graad lesbevoegdheid, of hebt ruime praktijkervaring in een technisch vakgebied, en een vierjarige technische opleiding afgerond op minimaal hbo niveau
  • Je hebt recente werkervaring binnen het onderwijs of ervaring met kennisoverdracht
  • Je bent vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd
  • Voldoe je aan de bovengenoemde functie-eisen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij bieden zowel actuele als doorlopende vacatures voor gekwalificeerde docenten techniek aan.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hieronder de actuele vacatures of schrijf je vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs.

Inschrijven Contact

Actuele vacatures docent Techniek

Metafoor Onderwijs werkt veelvuldig samen met diverse onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het voortgezet onderwijs, VAVO, mbo en hbo. Wij zoeken zowel docenten voor tijdelijke als structurele vacatures.

vacature Docent Werktuigbouwkunde - Regio Dordrecht

Ben jij een vakspecialist met ervaring in de metaal of procestechniek? Passie voor het onderwijs en je wil je loopbaan een nieuwe wending geven? Metafoor Onderwijs is op zoek naar een docent...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#MEJT13499

Docent installatietechniek - Regio Alkmaar

Ervaren Installatie technicus gezocht die zijn of haar passie en ervaring graag overbrengt op de nieuwste generatie monteurs! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het onderwijs? Lees dan...
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MECF13496

Docent engineering - Regio Leiden

Docent engineering gezocht in de regio Leiden! Ben je ervaren in een van de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of installatietechniek en wil jij graag jouw kennis en...
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MECF13491

Docent Elektrotechniek - Regio Alkmaar

Docent Elektrotechniek en op zoek naar een nieuwe uitdaging in het MBO? Metafoor Onderwijs is op zoek naar een docent Elektrotechniek in de omgeving van Alkmaar. Lees snel verder!
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#MEGB13495

Docent elektrotechniek - Regio Harderwijk

Docent Elektrotechniek en Mechatronica gezocht voor een MBO in de regio Harderwijk. Weet jij studenten te boeien en te begeleiden naar een mooie toekomst in de techniek? Metafoor Onderwijs is op...
Gepubliceerd: 05-10-2018
Referentie nr:#MEES13470

Zij-instromer onderwijs - regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Werk jij graag met jongeren, wil je hen verder helpen in hun ontwikkeling en heb je passie voor Techniek of ICT? Ooit gedacht aan een carrière switch naar het Onderwijs. Zoek dan niet verder...
Gepubliceerd: 26-04-2018
Referentie nr:#MEGB13206

Docent Techniek - Landelijk

Elektrotechniek, Energietechniek, Installatietechniek, Procestechniek of Mechanische Techniek? Metafoor Onderwijs is op zoek naar docenten Techniek!
Gepubliceerd: 03-10-2016
Referentie nr:#MEKF12274

Continu op zoek naar docenten Techniek

Zit jouw droombaan er momenteel niet tussen? Geen nood! Metafoor Onderwijs is continu op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Techniek. Bij diverse onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten zijn wij eerste leverancier – veel onderwijsvacatures worden bij ons als eerste aangemeld.


Door je in te schrijven bij Metafoor Onderwijs, kunnen wij je op de hoogte houden van onze actuele vacatures. Daarnaast kunnen we dan actief voor je op zoek gaan naar een functie als docent Techniek die aansluit bij jouw wensen en eisen.


Metafoor Onderwijs is zeer flexibel in de wijze waarop docenten ingezet kunnen worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Ook is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze pagina.


Zodra je reageert op een van onze vacatures, nemen wij contact met je op. Een van onze intercedenten zal samen met jou je werkervaring en je wensen en voorkeuren bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven Contact

Inschrijven bij Metafoor Onderwijs

Niet alle vacatures docent Techniek die bij ons worden aangemeld, worden gepubliceerd op de website. Dit komt omdat wij een groot gedeelte van de vacatures invullen met docenten die al zijn ingeschreven bij Metafoor Onderwijs.


Om ervoor te zorgen dat je meer kans maakt op een baan, kun je je als docent bij ons inschrijven. Docenten die nog bezig zijn met een opleiding tot docent kunnen zich ook bij ons inschrijven. Tevens zijn vakspecialisten of kandidaten met een master die aan de slag willen als zij-instromer welkom om zich in te schrijven bij Metafoor Onderwijs.


Schrijf je gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Onderwijs via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Inschrijven
Zoekcriteria